UEFA Başkanı'nın kirli oyunu! Oylama sabahı...

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığında Türkiye'nin masa başında kaybetmesinin bir numaralı aktörü oldu.

UEFA Başkanı'nın kirli oyunu! Oylama sabahı...
UEFA Başkanı'nın kirli oyunu! Oylama sabahı...
GİRİŞ 28.09.2018 09:49 GÜNCELLEME 28.09.2018 09:51
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Avrupa futbolunun patronu olmasında en büyük desteği Türkiye ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den alan ve her ortamda da, "Türk Futbol Federasyonu'nun verdiği desteği unutmam mümkün değil" diyen Ceferin, dünkü oylama sabahı daha önce Türkiye'ye oy verecekleri yönünde görüş bildiren 5 icra kurulu üyesinin oylarını yaptığı kulislerle değiştirerek Türkiye'nin seçimi kaybetmesindeki bir numaralı aktör oldu.

Oylamadan bir gece önce UEFA İcra Kurulu üyeleriyle yüz yüze görüşmeler yaparak 9 üyenin oyunu garantileyen Türk ekibi seçime gayet emin şekilde girdi. Çok da başarılı bir de sunum yaptı. Ne var ki, oylama sonuçları beklentinin tam aksi çıktı.

 

 

Büyük bir şok yaşayan TFF yöneticileri kısa bir şaşkınlığın arkasından yaptıkları küçük bir araştırma sonucunda Ceferin'in Türkiye'ye oy vereceği sözü veren delegelerle tek tek konuşarak oylarını değiştirttiğini öğrendiler. Başta TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve 1. Başkanvekili Servet Yardımcı olmak üzere Ceferin'le iletişimi bulunan Türk yetkililer UEFA Başkanı'na tepkilerini gösterdiler.

Türk Futbol Federasyonu'nun bu yıl içinde yapılacak UEFA Başkanlığı seçiminde Aleksander Ceferin ismine karşı çıkmayacağı, ama hiçbir şekilde de desteklemeyeceği bildirildi. (Milliyet)

YORUMLAR 89
  • GURBETCi 5 yıl önce Şikayet Et
    suratsizin suratinda meymenet yok
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    bu topu atarlar, tekrar yakalamak için peşinden koşarlar" boş iş
    Cevapla
  • insan ol 5 yıl önce Şikayet Et
    bu meymenetsizden başka ne beklenir
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Uefadan gelecek parada bereket zaten yoktur asla ulkeye hayri dokunmaz eksik kalsin
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ermeni yahudiler yanyana gelmişler müslümanlara karşı masada kazandıklarını sanıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle