Mehmet Topal'dan sitem! "Yıkıcı olmamak gerek'

Türkiye'nin İsveç'i deplasmanda 3-2 mağlup karşılaşmanın ardından Mehmet Topal ve Çağlar Söyüncü basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mehmet Topal'dan sitem! "Yıkıcı olmamak gerek'
Mehmet Topal'dan sitem! "Yıkıcı olmamak gerek'
GİRİŞ 11.09.2018 01:03 GÜNCELLEME 11.09.2018 01:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Özgüven kazanmak için bu galibiyete ihtiyaçları duyduklarını ifade eden Mehmet Topal, "Milli takım için her zaman yıkıcı değil yapıcı olmamız gerekir. Bunu aramızda da konuştuk. Hazırlık yerine böyle turnuvalar oynamak daha güzel oluyor. Burada alacağımız sonuçlar bizi Avrupa Şampiyonası'na götürebilir" dedi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ: "İYİ OYNAYARAK KAZANDIK"

 

 

Karşılaşma öncesinde her şeyin farkında olduklarını belirten Çağlar Söyüncü, "Çok şükür burada iyi oynayarak kazandık. Soyunma odasında oranlara baktık yüzde 65'e yüzde 35 öndeydik. Daha genciz hatalarımıza bakıp dersler çıkartıp, daha iyisini yapmak için çalışacağız. Taraftarlarımız da çok iyiydi onlara da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • hep burda. 5 yıl önce Şikayet Et
    keşke geride kalanlarda da Mehmet topal daki karakterin çeyreği olsaydı bugün bunları konuşmak zorunda olmaz ve daha gurur duyduyduğumuz bir milli takımımız olurdu konu sadece başarı olmamalı sahaya çıkan oyuncu Türk milletini temsil ettiğini bilsin yeter. birileri gibi EGO’sunu tatmin etmek veya ahkam kesmek racon kesmek olursa dünkü hala düşeriz. Mehmet topal adamdır peki geride kalan kibir abidelerine ne demeli?
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    yasina rahmen sahanin en iyilerindendi M.Topal..Bu takima bir lider lazim..Emre Belezoglu nu sevmezsiniz ama suan Turkiye nin en iyi orta saha oyuncusu..Bundan sonraki kritik iki macimizda takimda olmalidir..Ahlak dersi verenler once kendine bir baksin..
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım iyiydi de sen hep zamanki gibi gereksiz ve kötüydün.
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Topalın, cenk tosunun bu yakımda yeri yok.
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    mehmet topal sanki sen iyi oynadin
    Cevapla
  • Barbar 5 yıl önce Şikayet Et
    Ama doğru söylüyor. Milli takımı kaybedince yerin dibine sokmanın anlamı yok. Bir tane milli takımımız var, unutmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle