Lucescu'dan çok ilginç Emre Akbaba sözleri

A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Uluslar Ligi'nde İsveç'i 3-2 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 11.09.2018 00:30 GÜNCELLEME 11.09.2018 10:08
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Mircea Lucescu, Rusya maçının ikinci yarısında olduğu gibi yine iyi oynadıklarını söylerken, bu takımın geleceğin ekibi olduğunu dile getirdi.

Tecrübeli teknik adam galibiyeti ''Rusya maçının devamıydı bu. Rusya maçının ikinci yarısında iyi oynadık ama şansımız gol atmaya olmadı. Sonuçtan çok memnunum. Ekip arkadaşlıklarını, birlikte oynamayı sahada gösterdiler. Son 3-5 maçımıza bakarsanız hepsinde iyi oynadık aslında. Sonuçta zafer çok önemli ama yeni zafer gelmesi önemli. Bu yüzden Soçi'ye maçı kazanmaya gidiyoruz. Biz oyun açısından Rusya'dan daha iyiyiz. Gençliğimiz var. Oyuncularımızın toplam yaşı, İsveç'ten 40 yaş daha az. Bu bizim ekibimizin gelecek ekip olduğunu gösteriyor. Bu ekibe güvenmek lazım'' sözleriyle değerlendirdi.

 

"SONRAKİ SONUÇLAR DA POZİTİF OLMALI"

Lucescu bu sonuçların devamının gelmesi gerektiğini belirtip, ''Bugün maçı kaybedebilirdik ama iyi oynadık. Oyunu biz domine etmiş olmak istiyorduk. Sonuç da önemli tabii. Artık sonuç almanın devamının da gelmesi lazım. Bu sonucun pozitif olması güzel. Bundan sonraki sonuçların da pozitif olması için çalışıyoruz'' dedi.

"TRABZON'A 4-0 YENİLDİKLERİ MAÇA BAKIP EMRE'Yİ ALMAZDIM..."

Emre Akbaba özelinde oyuncu değişikliği ile ilgili sorulan soruyu ise Lucescu "Oyuncuların ne zaman oynaması gerektiğini kimse benden iyi bilemez. Kimse benim düşündüğümü bilemez. Diğerleri gibi düşünseydim belki Trabzon maçında 4-0 yenildikleri maça bakıp Emre'yi kadroya almazdım. Bunu konuşmaya gerek yok. Emre arkadaşlarının yardımıyla güzel goller attı. Bu bir ekip işi." sözleriyle yanıtladı.

YORUMLAR 22
  • erkan k 5 yıl önce Şikayet Et
    lucescu yaşayan en büyük futbol adamıdır. milli takımın geleceği çok parlak. mükemmel bir kadro oluşturmuş. takır takır oynuyorlar. elbette sonunda netice de alacaklar.
    Cevapla
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Lucesku kulüp takımı ustası.Milli takımlardan hiç anlamıyor.Acemiliğini de bizde çıkarması için seçmişiz.Takımın başında kimse olmasın.Bundan daha iyi oynarlar.Lucesku takımın hızını kesiyor.1 maç yendim diye havalara giriyor.Dk. 87. 2-1 yeniksin..Bol bol pas yap şut çekmezsen kendiliğinden mi gol olacak.Bu adamla bu iş olmaaaaz.Maç sonu yendim diye ukelaca konuşuyor.Artık 3 maç daha yenilme kredisi yüklendi ona...
    Cevapla
  • yabatek 5 yıl önce Şikayet Et
    Patron lucescu Turkiye Topla %60%40 oynamis mi birak kimi oynatirsa oynatsin ... Takimda umut var . Bugun bu pasi yapan takim yarin önune geleni yer
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlamasa bile kafası biraz çalışan Lucescunun sıradan bi ukrayna takımına bir kaç uefa kupası kazandırıp her yıl şampiyon yaptığını hatırlayıp adamı eleştirmeye utanır başarı yoksa bu Lucescudan deil Türk futbolcusunun eksiklerindendir..
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Lucescu sen bu maç başka olacak dedin, emindin ve bizde emindik, sahaya bilerek yanlış kadro niye sürdün hem Ukrayna hemde Rusya Maçında?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle