Maçın kahramanı konuştu! 'Oyuna girerken...'

İsveç karşısında oyuna sonradan girerek A Milli Takımımıza galibiyeti getiren golleri atan Emre Akbaba, maç sonrası konuştu.

Maçın kahramanı konuştu! 'Oyuna girerken...'
Maçın kahramanı konuştu! 'Oyuna girerken...'
GİRİŞ 11.09.2018 00:22 GÜNCELLEME 11.09.2018 00:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta deplasmanda İsveç'i 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 yendi. Attığı iki golle galibiyetin mimarı olan Emre Akbaba galibiyeti değerlendirdi.

"Maça dışarıdan başladığım için daha oyunu rahat gördüm." diyen Emre, "Aslında maça iyi başladık. Pozisyonlar bulduk. Ama İsveç golleri buldu. Ben de oyuna girerken takıma katkı sağlamak istiyordum. Gollerimle bunu başardığım için mutluyum." dedi.

 

Emre Akbaba, İsveç - Türkiye maçının adamı seçildi.

YORUMLAR 12
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    A Milli oyuncularımızın hepsi iyi.Kötü olan Lucesku...Hiç tek.direktör olmasa bundan daha iyi oynarlar.Adam takımı sanki oynatmamak üzere kurmuş.Kaleye kadar gitsenizde birbirinize pas atın sakın kaleye atmayın demiş...Bol pas yüzdemiz var..Allahtan bir iki futbolcu luceskuyu dinlemedi kaleye şut çektide bu ızdıraptan kurtulduk.Maçtan sonra ki konuşmalardada ukela Lucesku..Artık 3 maç yenilme garantisi almıştır..
    Cevapla
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    harran ovasının gururu helal olsun
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    iki gol atmasi mediya simartmasin türkiyde onun icin oyuncu yetismiyor
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    her yorumda cenk e saran arkadaşım, sana kalsa ilk 3 maçta gol atamayan ronaldo da topçu değil öyle mi? acaba rakip defans kaleci sinanın peşinde mi geziyordu? cenk 2 gol atsa da aynı mı diyecektin?? bu sırf kötüleme işi eski Türkiye de kaldı. artık herkese çamur atanlar değer görmüyor,
    Cevapla
  • KIRKiKi 5 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle