TFF'den Trabzon'a teşekkür

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı'nın dün UEFA Uluslar B Ligi'nde Rusya ile Trabzon'da oynadığı karşılaşmada ay-yıldızlı ekibe destek olan taraftarlara teşekkür etti.

TFF'den Trabzon'a teşekkür
TFF'den Trabzon'a teşekkür
GİRİŞ 08.09.2018 14:41 GÜNCELLEME 08.09.2018 14:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TFF'den yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"A Milli Takımı'mızın, UEFA Uluslar B Ligi'nde Rusya ile oynadığı müsabakada Medical Park'ı dolduran tüm futbolseverlere teşekkür ederiz. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na aday Trabzon şehrimiz, Milli Takım taraftarlığı ve milli ruhun coşkusuyla ay-yıldızlılara destek olup örnek bir tavır sergilemiştir. A Milli Takımı'mızı en iyi şekilde ağırlayan ve milli heyecanı paylaşan tüm Trabzon halkımıza şükranlarımızı sunar; başta Trabzon Valiliği olmak üzere tüm resmi kurum ve kuruluşlar ile Trabzonspor Kulübüne misafirperverlikleri ve sonsuz destekleri için teşekkür ederiz."

YORUMLAR 2
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne teşekkürü,milli maç var adamlar Tff'yi protesto etmek için pankart açti. Bu kadar da olmaz hic mi milli bilinc yok. 50 rusun sesi duyuldu statta.Davanızı milli macta ortaya koymanin ne anlami var.O forma Tff'nin degil 90 milyonun.Milli takımın evi Konya,Eskişehir ve yeni stadla Bursa'dır...o kadar.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Uzaktan konuşmak kolay tabi sen gibiler için.
    Cevapla