Cengiz Ünder'den taraftara eleştiri

Türkiye A Milli Takım'ın genç yıldızlarından Cengiz Ünder, Rusya'ya 2-1 mağlup olunan maçın ardından taraftarları eleştirdi.

Cengiz Ünder'den taraftara eleştiri
Cengiz Ünder'den taraftara eleştiri
GİRİŞ 08.09.2018 00:45 GÜNCELLEME 08.09.2018 00:45
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Trabzon'da oynanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Cengiz Ünder, şu sözleri kullandı; 

''BİZE GÖRE DAHA AGRESİFLERDİ''

 

 

Çok çalıştık, rakibi her gün analiz ettik ama istediğimiz oyunu bir türlü gerçekleştiremedik. İlk yarı özellikle çok çekildik. Pozisyon hatalar da yaptık. İkinci yarı iyi oynadık. Bir türlü pozisyonları sonuçlandıramadık. Önümüzde önemli bir maç var. O maçı kazanmak için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Rusya çok agresif bir takım. Dünya Kupası'nda iyi performans sergilediler. Büyük takımları yendiler. Bize göre daha agresif oynadılar.

''ONLARIN DESTEĞİ OLSAYDI...''

Kötü oynadığımızı düşünmüyorum, kazanabilirdik. 2-1'den sonra statta sessizlik oldu. Daha fazla destek vermelerini beklerdik. Bu, bizi etkiledi. Neden böyle oldu anlamadım. Onların desteği olsaydı daha çok saldırabilirdik.

YORUMLAR 60
  • Amasyali Bordomavi 5 yıl önce Şikayet Et
    cengiz akilli ol trabzon taraflarina laf etme adam gibi top oynayin önce galiba romada oynuyom baya havalanmisin gorduk dun oynadigin topu
    Cevapla
  • eşkiya 5 yıl önce Şikayet Et
    trabzon taraftarinin aklini alirim, cengiz senin de.
    Cevapla
  • Alpaslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Cengiz kardeşim kusura bakma ama yıllıl trilyonlarca para alan futbolcular oynamak için en son seyirci desteği beklemeliler. Sen ve arkadaşların maç boyunca hangi olumlu hareketi yaptında destek istiyorsun. Bana tezahurat yapmazsan ben oynayamam. Adama gülerler.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi Trabzon'unun üstüne yıkmayın, daha fazla saldıran değil daha fazla beynini kullanan futbolcu lazımdı. Birinci yarı o milli takımı ben ülkeden kovardım. Serdar Aziz bütün savunma dengesini bozdu, Topal oyun kurmadı kaçtı. Bu ikisi oyundan alındı sonra gerçek milli takımı gördük. Eleştirilecekse, Lucescu eleştirilsin
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    sen doğru düzgün top oynama ondan sonra suçu sağa sola taraftara at. Bravo sizlere çok iyi yoldasınız.
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen milli maçları istanbul ve trabzona vermeyelim Futbola aç anadolu şehirlerine verelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle