Lucescu'dan isyan! 'Kulüplerinde oynamıyorlar'

A Milli Takımı'nın teknik direktörü Mircea Lucescu, Rusya maçının ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 08.09.2018 00:36 GÜNCELLEME 08.09.2018 09:04
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

İşte Mircea Lucescu'nun açıklamaları;

Yazık, kaybettik. İyi bir maç yaptık aslında. Özellikle ikinci yarı bizim hükmümüzde geçti. Ruslar geri çekilmedi aslında. 4-5 tane gol pozisyonu ürettik. İnanılmaz formda bir kalecileri vardı.

 

90'AR DAKİKA OYNUYORLAR

Bütün Rus oyunculara baktığımız zaman iyi bir turnuva geçirmişler, hepsi 90'ar dakika maç yapan oyuncular. Çağlar ve Okay sezonun ilk maçını oynadı. Serdar da kendi kulübünde oynamadı. Oynamadığı için zorladı ve sakatlandı. 

"RAKİP DAHA AGRESİFTİ"

Gollerde inanılmaz hatalar yaptık. Ben mutluyum çünkü yeni bir ekip kuruyoruz ve bu ekip bir şeyler göstermeye başladı. Oyunu teknik olarak oynuyoruz. Dar alanlarda iyi paslar yaparak, kombinasyonlar yaparak oynuyoruz. İkinci yarı iyi bir maç çıkardık. Dediğim gibi çok yazık. Tüm oyuncularımız formda olamıyor çünkü oynamıyorlar. Biraz daha agresif olmalıydık. Rakip bizden daha agresifti. İsveç maçına bakacağız. 

"BİZİ BEKLİYORLAR"

Eylül ayında iki maç yapan sadece Türkiye var. Diğerleri 1 maç yapacaklar. İsveç, bize hazırlanmak için Avusturya ile maç yaptı ve yedek oyuncularıyla oynadılar. Bizi bekliyorlar.

"OYUNCULARIN MAÇ EKSİĞİ VAR"

Problemimiz kulüplerde oyuncuların oynamaması. Rus ekibi bizden 6 km fazla koştu. Oyuncularımızın maç eksiklikleri var. Kendi kulüplerinde oynamıyorlar. Takımlarında 11 oyuncuları olmalarını umuyorum. Futbolcularımız ikinci yarı için tebrik ettim. Yaptıkları hatalarını da uyardım. İkinci yarıdaki gibi oynamaya devam etmeliyiz.

"APTALCA BİR GOL YEDİK"

Aptalca bir gol yedik. Israrla bu ekibin üzerinde durup bir yere gideceğim. 3-4 senedir bir umut var ama amacımız Avrupa Şampiyonası elemelerini kazanacak bir ekip yaratabilmek.

"YUSUF'U DENEMEK İSTEDİM"

Oğuzhan oyuna girdikten sonra oyun değişti. Trabzon'da Yusuf'u denemek istedim. Yusuf sahayı biliyordu, seyirciyi biliyordu. Oğuzhan'ın değerini çok iyi biliyorum, anlatmaya gerek yok."

YORUMLAR 44
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Yemin ederim bu adam bizim millettin akli ile dalga geciyor. Sanki o kadroyu baskasi kurdu. Oyuncular kendi kuluplerinde oynamiyorsa sen neden oynatiyorsin? O zaman anadolu takimlarinda bir suru takiminda oyuncu var idi onlari neden kadroya almadin? Oof oof zoruma gidiyor aga, milli takimin basinda yerli bir hoca olmamayisi yeminle zoruma gidiyor.
    Cevapla
  • Afm 5 yıl önce Şikayet Et
    Oynamayan adamları ne diye ilk 11 e koyuyorsUn sen senerle falan oynayacaksin diye takımlar senin istediğin uyduruk oyuncuları 11 de oynatmak zorunda mi ?
    Cevapla
  • katip 5 yıl önce Şikayet Et
    isveç maçını da kaybettik bu arada arkadaşlar yazının devamında diyorki eylül ayında iki maç yapan sadece türkiye var isveç bizi bekliyor muş lucescu 1.maçta takımlarında oynamıyorlar diye yenildik 2.maçta çok oynadığımız için yehileceğiz diyor vallahi senin futbol zekana helal olsun bütün türkiyeyi uyutuyorsun
    Cevapla
  • Abdurrahman 5 yıl önce Şikayet Et
    Dün sener biraz iyiydi onunda son paslari iyi degildi digerleri vasati asamadi
    Cevapla
  • Elazıglı Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu malesef idaa bailerinde.. yüksek yayın hakkı olan tvlerde. onbir yabancı sahada gerisi milli oyuncuları külübede. Yenilgiye kılıf hemen bulan, bir takım onundur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle