A Milli Takım kadrosu açıklandı!

A Milli Takımımızın, UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ve İsveç ile yapacağı maçlar için aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takım kadrosu açıklandı!
A Milli Takım kadrosu açıklandı!
GİRİŞ 31.08.2018 15:00 GÜNCELLEME 31.08.2018 15:44
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi'nde 7 Eylül'de Trabzon'da Rusya ve 10 Eylül'de deplasmanda İsveç ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından belirlenen 28 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor:

 

 

Kaleciler: Gökhan Akkan, Serkan Kırıntılı, Sinan Bolat

Defans: Gökhan Gönül, Mehmet Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Şener Özbayraklı, Ertuğrul Ersoy, Kaan Ayhan, Mert Müldür, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım, Ömer Bayram

Orta saha: Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı, Serdar Gürler, Abdülkadir Ömür, Emre Akbaba, Oğuzhan Özyakup, Mahmut Tekdemir, Mehmet Topal, Okay Yokuşlu, Tarkan Serbest, Berkay Özcan, Hakan Çalhanoğlu

Forvet: Yunus Mallı, Cenk Tosun, Enes Ünal

MİLLİ TAKIM'IN PROGRAMI

A Milli Takım, 3 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Rusya maçının hazırlıklarını bu tesiste sürdürecek A Milli Takım, 6 Eylül Perşembe günü Trabzon'a gidecek ve mücadele öncesindeki son çalışmasını da aynı gün saat 19.00'da karşılaşmanın oynanacağı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde yapacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcunun antrenman öncesinde düzenleyeceği basın toplantısı ise saat 18.30'da başlayacak.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin ev sahipliği yapacağı Türkiye-Rusya UEFA Uluslar Ligi maçı saat 21.45'te başlayacak.

A Milli Takım, İsveç ile oynayacağı karşılaşma için 8 Eylül Cumartesi günü Trabzon'dan Stockholm'e geçecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve aday kadrodan bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı 9 Eylül Pazar günü saat 18.30'da Friends Arena'da gerçekleştirilecek. Ay-Yıldızlılar, maç öncesindeki son antrenmanını da stadyumda saat 19.00'da yapacak.

İsveç ile Türkiye arasında Solna kentindeki Friends Arena'da oynanacak UEFA Uluslar Ligi müsabakası saat 20.45'te başlayacak.

A Milli Takım kafilesi, 11 Eylül Salı günü saat 10.00'da Stockholm'den İstanbul'a dönecek.

YORUMLAR 51
  • Yirmi8 5 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımın başına milli adam getirin Şenol güneş olabilir.
    Cevapla
  • muhammed 5 yıl önce Şikayet Et
    bence bekleyip görmek lazım herkesin beklediği favori kadrodan şimdiye kadar bişey oldumu bakın ne durumdayız birde bunu görelim .bakarsınız tutar .
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    En kritik bölgeleri zayif tutmuski Rusya bizi yensin. Ukrayna macindada aynisini yapmisti. Hatirlayin, kadroyu gören , mac baslamadan , bu hoca ne yapiyor, kayip ettik demisti !!
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Elemelerde Ukrayna icin calismisti Lucescu, simdide Rusya icin calisiyor. 15 sene Türkiyeye neden gelmedi acaba ? Ben bu adamin Türklerden hoslandigini sanmiyorum, genelde Romanyalilarda asiri Türk düsmanligi olur, buda ölmeden önce Milliyetci oldu heralde.
    Cevapla
  • 4444MALATYA gurbet 5 yıl önce Şikayet Et
    Malatyaspordan Ademi ve Sadik alin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle