Dünya Kupası'nda dev hüsran! Tarihte ilk

Dünya Kupası'nda Brezilya'nın Belçika'ya elenmesi sonrası tarihte ilk kez Almanya, Arjantin ve Brezilya'dan herhangi biri yarı finale kalamadı.

Dünya Kupası'nda dev hüsran! Tarihte ilk
Dünya Kupası'nda dev hüsran! Tarihte ilk
GİRİŞ 07.07.2018 13:52 GÜNCELLEME 07.07.2018 14:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası'nda ilginç sonuçlar alınmaya devam ederken, kupa tarihinde ilk kez çeyrek final sonrasında Brezilya, Arjantin ve Almanya gibi dev futbol ülkelerinin hepsinin aynı anda elendiği bir turnuva yaşanıyor. 

Daha önceki bütün Dünya Kupaları'nda bu üç ülkeden en azından biri yarı finalde yer alıyordu. 

 

 

Hatırlanacağı üzere Almanya gruptan bile çıkamazken, Arjantin Fransa'ya 4-3'lük skorla boyun eğerek turnuvaya veda etmişti. Dün Brezilya'nın Belçika karşısındaki kötü futbolu da Sambacılar'a 2014 Dünya Kupası'ndaki 7-1'lik Almanya mağlubiyeti şokundan sonra bir üzüntü daha yaşatmış oldu.

KUPA AVRUPA'DA KALACAK

Öte yandan Brezilya ve Uruguay'ın elenmesiyle Dünya Kupası'nın bir Avrupa ülkesine gideceği kesinleşti. Hatırlanacağı üzere 2006'dan bu yana Dünya Kupası'nı Avrupa ülkeleri kazanıyor.

YORUMLAR 3
  • A. C 5 yıl önce Şikayet Et
    VAR video hakem sisteminin ne kadar faydalı olduğunun gostergesi.
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu artık herkes oynuyor. Video hakemin devreye girmesi de güzel oldu. 2002 dünya kupasında Türkiye Brezilya maçında Rivaldo nun Hakan Ünsala nasıl kırmızı kart yaptırdığını unutmadık. En ufak bir dokunmada yerdesin ve hakemde en ufak bir hata bekler gibi. Collina düşünce sevinirdik. Hiç bir maçında sıkıntı görmedik. Delikanlıca yönetirdi. Biz Brezilya yı gayet güzel yenmek üzereyken penaltılar kırmızı kartlar ile yediler bizi 2-1. O yüzden Brezilya artık zor kupa alır
    Cevapla
  • VATANDAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    sahtekar brezilyalıların elenmesine sevindim, admlar en ufak hamlede , bi tarafı kırılmış gibi yada bıçak darbesi almış gibi davranıyorlar
    Cevapla