Muslera'dan Mohamed Salah açıklaması

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, Uruguay Milli Takımı ile boy göstereceği 2018 Dünya Kupası öncesinde açıklamalarda bulundu.

Muslera'dan Mohamed Salah açıklaması
Muslera'dan Mohamed Salah açıklaması
GİRİŞ 02.06.2018 13:24 GÜNCELLEME 02.06.2018 13:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mısır, Rusya ve Suudi Arabistan ile A Grubu'nda mücadele edecek Uruguay'da Muslera, hedeflerinin final olduğunu söyledi.

Muslera şampiyona hakkında konuşurken ''Kendimi çok iyi hissediyorum. Her Copa America maçında, her Dünya Kupası maçında takım için her şeyi yapıyorum. Bu Dünya Kupası'nda da finale çıkabilmek için yüreğimizi ortaya koyacağız'' dedi.

 

 

Maç maç düşünmeyi tercih ettiğini söyleyen başarılı file bekçisi ''Bugün haberlerde, gazetelerde birçok farklı senaryo var. Ben maç maç düşünmeyi tercih ediyorum'' şeklinde konuştu.

MUSLERA: ''SALAH OLSUN YA DA OLMASIN...''

İlk maçtaki rakipleri Mısır ve sakatlığı bulunan Salah hakkında da kısa bir açıklama yapan Muslera ''Mısır hakkında size çok fazla bir şey söyleyemem. Ama Salah olsun ya da olmasın, burası Dünya Kupas ve herkes 90 dakika maksimumunu sahaya yansıtacaktır'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu futbolcuların sıradan konuşmaları yokmu. Gına geldi artık. Ulen adam sana Salah farkını soruyor sende olsada olmasada farketmez diyosun Nasıl farketmiyor? Her tarafınız maximumunu ortaya koysa ne olur? Bugün Real Madrid kupayı aldı ise bu Salahın sakatlanmasından dolayıdır.
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Başarılar dilerim. :))))
    Cevapla