Ozan Tufan o tepkiye isyan etti!

Sakatlık riskiyle çıktığı milli maçta dizini tuttuğu bir pozisyonda topa koşamadığı için tribünlerin ıslıkladığı Ozan Tufan, gösterilen tepki karşısında büyük üzüntü yaşadı.

Ozan Tufan o tepkiye isyan etti!
Ozan Tufan o tepkiye isyan etti!
GİRİŞ 15.11.2017 10:46 GÜNCELLEME 15.11.2017 10:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli Takım’ın Arnavutluk ile yaptığı özel karşılaşmada 2. yarıda oyuna giren Ozan Tufan maçın sonlarına doğru dizini tuttuğu pozisyonda topa koşmadığı için skorun da verdiği gerginlik anında taraftarın ıslıklı protestosuna maruz kaldı. Romanya deplasmanında da dizinden problemi olan ve maçı tamamlayamayan milli oyuncu Fenerbahçe tribünlerinin ardından milli forma altında da ıslıklanmasına çok üzüldü.

İNAT ETTİ, ZAYIFLADI

90 dakika bitiminde morali bozuk olan Ozan “Beni anlamadılar, anlayamadılar” diyerek yaşadığı üzüntüyü iki sözcükle açıkladı. Sezon başından bu yana kendi kulübü Fenerbahçe’de “Kebapçıya Ozan” tezahüratıyla başlayıp topu ayağına her aldığında protesto edilen genç orta saha oyuncusu, önce ekstra çalışmış, kilolarından kurtularak 1.5 ayda 7 kilo fazlasını atmış sarı-lacivertli taraftara kendini kabul ettirmişti. 

Öyle ki şu an Fenerbahçe’de takımın formda isimleri arasına bile girdi. Ancak milli forma altında böyle bir olaya yaşadığı tek pozisyonla giren ve tedbir amaçlı oyundan çıkmak yerine kalmayı tercih eden Ozan’ın maç dönüşü MR’ı çekildi. (Şampiy10)

YORUMLAR 5
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Hocam, Ne olur 2 maç Ozansız 3'lü orta saha ile oyna , her şey süper olacak.
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu zayıflasan ne olur futbolun zayıf zaten senin nasıl milli takımda oynatıyorlar seni aklım almıyor..
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Romanya macindaki ikinci goldede kosmadin, orada neren agirdi. Agrin varsa oynama.
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Arnavutluğun 3.golündedemi ayağın tuttu , bu tür pozisyonlardan istemediğin kadar örnek var.Yetersizim , itiraf edecek halim yok desene. Seninle şampiyonluk hayal. Souzayıda satarlarsa yerinde garanti, oh KEBAP, düş fenerin yakasından , Allah rızası için ya.
    Cevapla
  • Adiga81 6 yıl önce Şikayet Et
    Topa koşamayacak kadar sakatsa neden oynuyor. Onun yerine sağlam bir sürü futbolcu var. Bulunmaz hint kumaşı mı ?
    Cevapla