Milli takımı karıştıran Erol Alkan'dan açıklama

A Milli Takım aday kadrosunda yer aldığı için eleştirilen Erol Erdal Alkan, "Geleceğimi hoca belirleyecek. İnşallah yine çağrılırım" dedi.

Milli takımı karıştıran Erol Alkan'dan açıklama
Milli takımı karıştıran Erol Alkan'dan açıklama
GİRİŞ 13.11.2017 23:40 GÜNCELLEME 13.11.2017 23:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından A Milli Takım kampına çağırıldığı için eleştirilere neden olan 23 yaşındaki futbolcu Erol Erdal Alkan, Arnavutluk maçında 23 kişilik kadroda yer aldı. Hollanda 2. Lig'i ekiplerinden Dordrecht'te forma giyen Alkan'a Lucescu görev vermedi. Yedek kulübesinde forma şansı bekleyen Alkan, karşılaşma sonrasında kendisi hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.

"SIKINTI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"

Bir takım yanlış anlaşılmalar olduğunu ve bu yanlış anlaşılmaları düzelttiklerini ifade eden Alkan, "Bazı şeyleri duydum, okudum, doğru olmayan şeyler var. Onları da düzelttik aramızda. Yani bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum" dedi.

"GELECEĞİMİ HOCA BELİRLEYECEK"

Kendi takımında performansına devam edeceğini, A Milli Takımdaki geleceği için kararı Lucescu'nun vereceğini vurgulayan Alkan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kendi takımımda performansıma devam edeceğim. Gerisi de ne olacağı hocaya bağlı. Hoca karar verecek. Şu anda 2. Lig'de oynuyorum. Hoca benim 1. Lig'e yükselmemi istiyor. Yani ona bakacağız. Her futbolcu gibi benim de hedefim o dur."

"İNŞALLAH YİNE ÇAĞRILIRIM"

Kamp ortamının çok iyi geçtiğini ve buradaki ortama alışması için iyi bir tecrübe edindiğini belirten Alkan, "Kamp ortamı çok güzeldi. Seviye yüksekti. Benim de bu duruma alışmam için güzel bir dönemdi. İnşallah yine çağrılırım" dedi.

YORUMLAR 10
  • YANLIS YOLDAYIZ 6 yıl önce Şikayet Et
    2 yil sonraki turnuva icin boyle 19 20 yasindaki genclerle kadro kurmaya calisirsak hiddink donemindeki gibi yine dibi gorup elimizde olan degerleride kaybederiz, 30 yasinda ardalarla buraklarla oynariz yine sorun yok, bu cocugun cagrilmasida elestirilirsede fazla buyutmeyin.
    Cevapla
  • Fırtına 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sezon amatör kümede(Altınordu da) oynarken, A Milli Takım’a çağrılan Çağlar ile bu çocuğun fazla bir farkı yok.Menecerlerle Fedarasyon yada Lucescu arasında geçen olayı çocuğun sırtına yüklemek haksızlık oluyor.Milli Takım güzel oynasa ve galip gelseydi acaba bu konuşulacakmıydı???
    Cevapla
  • ...... 6 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğa sallamaya gerek yok arkadaşlar. Ama şu bir sorun ki babası ne iş yapıyor???
    Cevapla
  • ilker 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki oynamısta mac onun yüzünden kaybedilmiş sahadakiler cokmu iyiydi insaf biraz
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim resmen dalga geçiyorlar kimdir yav bu çoçuk Türkiye'de 3 4 takım gezmiş bunlardan hepsi 2 lig takımı toplam bütün takımlarda 19 dakka görev almış yapmayın etmeyin rezil olmuşuz olacağımız kadar eğerki biraz onur varsa bütün federasyon ve bütün milli takım hocaları istifa etsinler bu iş aşikare işiniz değil gençlikmiş ne gençliği top oynamamış bu adamlar ile turnuva takımı olacan he averaj takımı oluruz anca lucescu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle