Herkes merak ediyordu! Lucescu resmen açıkladı

A Milli Takım'ın teknik direktörü Mircea Lucescu, İtalyan La Gazzetta dello Sport'a önemli açıklamalar yaptı. Rumen teknik adam, Türkiye'de yabancı sınırlaması geleceğini söyledi.

Herkes merak ediyordu! Lucescu resmen açıkladı
Herkes merak ediyordu! Lucescu resmen açıkladı
GİRİŞ 06.11.2017 16:28 GÜNCELLEME 06.11.2017 16:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin imkanlarından bahseden Mircea Lucescu, "Buradaki problem, futbolcularla birlikte çalışacak zaman yok. Kazanmaya alışmış futbolcu grubuna sahip olmak gerekir. Türkiye'de para var, İtalyanlar'ın hayal ettiği stadyumlar var ancak o tür futbolcular çok az var" dedi.

"YABANCI SINIRLAMASI GELECEK"

"Türkiye'de oynayan oyuncuların yüzde 65'i yabancı, ülke dışında oynayan Türk futbolcular var" sorusu üzerine Lucescu, "Federasyonla yabancı sınırlamasına limit koyacağız. Doğu ülkelerinde bunu yapmalıyız, yapmadan olmaz. Emre Mor ve Enes Ünal da yurtdışında ama oynayamıyorlar. Çok erken gittiler. Ben oynamıyorlarsa onları nasıl çağırabilirim?" sözlerini kullandı

HAKAN'IN SORUNU 10 NUMARA OLMASI

Hakan Çalhanoğlu'nu değerlendiren Lucescu, "Hakan'ın sorunu 10 numaralı formayı almasıydı. Hakan aslında 8 numara. Siz İtalyanlar 10 numarayı görünce aklınıza Platini geliyor. Almanya Ligi'nde geniş alanlar bulabiliyordu ama İtalya'da böyle bir durum yok. Yine de Hakan'ın kalitesi çok açık. Şu anda kesinlikle takımına yardımcı olmuyor. Milan'da herkes, yeni, genç ve kötü oynuyorlar. Ama Hakan'ın sorunu 10 numara olması" ifadelerine yer verdi.

Rumen teknik direktör, İtalyancasının iyi olduğunun söylenmesi üzerineyse şunları kaydetti:

"Kondisyoner Carlo Nicolini sayesinde iyi oldu. Ama Türkçe öğrenmek istemiyorum. Burada kaç spor muhabiri peşimde biliyor musunuz? 40 kadar. Eğer Türkçe anlayabildiğimi, konuşabildiğimi anlarlarsa beni burada yaşatmazlar."

YORUMLAR 1
  • Ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hahaha.. "Burada kaç spor muhabiri peşimde biliyor musunuz? 40 kadar. Eğer Türkçe anlayabildiğimi, konuşabildiğimi anlarlarsa beni burada yaşatmazlar."
    Cevapla