Lucescu'nun Milli Takım'a alacağı 2 genç!

Romanya ve Arnavutluk ile hazırlık maçı yapacak olan A Milli Takım'da teknik direktör Mircea Lucescu'nun sürpriz 2 genç yıldızı milli takıma çağıracağı öğrenildi.

Lucescu'nun Milli Takım'a alacağı 2 genç!
Lucescu'nun Milli Takım'a alacağı 2 genç!
GİRİŞ 01.11.2017 10:57 GÜNCELLEME 01.11.2017 10:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

A Milli Takım önümüzdeki günlerde sırasıyla Romanya ve Arnavutluk ile hazırlık maçı yapacak. A Milli Takım'ın oynayacağı iki hazırlık maçı öncesinde gözler Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya çevrildi. Tercih ettiği kadro yapısıyla zaman zaman eleştirilen Lucescu, bu sefer genç isimlere şans verecek.

Beklenen iki isim Milli takım kadrosunda

Lucescu'nun hazırlık maçı kadrosuna Aytemiz Alanyaspor'un genç yıldızı Emre Akbaba ve Kayserispor'un gurbetçi ismi Deniz Türüç'ü davet edeceği öğrenildi.

Galatasaray'dan resmi teklif yok!

Bu sezon oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Emre Akbaba, Alanyaspor'da görev aldığı 11 maçta; 4 gol ile 3 asist kaydetti. Emre'nin ismi zaman zaman Galatasaray'la anılsa da kulübe ve oyuncuya henüz resmi bir teklifin yapılmadığı belirtildi.

11 karşılaşmada; 2 gol, 4 asist!

Önceki gün oynanan Fenerbahçe-Kayserispor maçının yıldızlarından birisi olan Deniz Türüç bu sezon Kayserispor'da görev aldığı 11 karşılaşmada; 2 gol, 4 asist yaparken, takımının geçen sezon ligde kaydettiği 47 golün 22'sinde pay sahibi olmuştu. 24 yaşındaki gurbetçi futbolcunun sezon öncesi adı sık sık Beşiktaş ve Galatasaray'la da anılmıştı.

YORUMLAR 3
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    volkan babacan-onur kıvrak-harun tekin-ömer toprak-çağlar söyüncü serdar aziz-uğur demirok-mehmed topal-okay yokuşlu-oğuzhan özyakup-nuri şahin-yusuf yazıcı-emre akbaba-deniz sürüç-abdulkadir ömür-emre mor-cengiz ünder-gokhan töre-yunus mallı-cenk tosun-burak yılmaz-enes unal
    Cevapla
  • smuslu 6 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü sakın almayın Milli Takıma, faydaları olur çünkü.
    Cevapla
  • oflu mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    yusuf yazıcı varmı yoksa alın şimdiden yetişsin nasılsa hazırlık maçı
    Cevapla