Yeni Milli Takım 10 Kasım'da sahada!

A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 hazırlıkları kapsamında ilk kez 10 Kasım'da sahaya çıkacak.

Yeni Milli Takım 10 Kasım'da sahada!
Yeni Milli Takım 10 Kasım'da sahada!
GİRİŞ 11.10.2017 16:29 GÜNCELLEME 11.10.2017 19:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde I Grubu'nu 15 puanla 4'üncü sırada tamamlayarak elenen A Milli Takımda, EURO 2020'ye direk katılım sağlamak için çalışmalar şimdiden başladı. Daha genç ve dinamik bir milli takım kurma hedefi olan Lucescu, Kasım ayında A Milli Takıma 2 hazırlık maçı yaptıracak. 

ROMANYA VE SLOVAKYA İLE OYNAYACAĞIZ

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-off maçları tarihleri olan 9-14 Kasım aralığında maç yapma kararı alan A Milli Takımda rakiplerin ise Romanya ve Slovakya olacağı öğrenildi. Her iki hazırlık maçını da deplasmanda oynanması beklenirken, 1 maçın İstanbul ya da Malatya'da da oynanma durumu da olabilir. 

A Milli Takım teknik direktörü Lucescu'nun bu maçlara Trabzonsporlu Abdulkadir, Aytemiz Alanyaspor'dan Emre Akbaba, Kayserispor'dan Deniz Türüç gibi isimleri de alacağı ve yeni bir takım kuracağı belirtiliyor.

YORUMLAR 9
  • KralÇıplak 6 yıl önce Şikayet Et
    rekabet olmadığı sürece hiçbişey değişmez her oyuncunun minimum 2 alternatifi olmadığı ve arada oynamadığı sürece değişmez en fazla bikez daha çeyrek final görür döner geliriz yani işin özü rekabet alternatif oyuncu kimse hiçbirzaman vazgeçilmez olmamalı haliyle TR de fulbol bitik ve gelecek vaadvetmiyor
    Cevapla
  • nufus memuru 6 yıl önce Şikayet Et
    dsiplin gerek
    Cevapla
  • yunaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeni kadroda olmaması gerekenler: Arda, Emre, Burak, Selçuk, Caner, Ozan, Hasan Ali, Şener, Mehmet Topal, Volkan Şen, Volkan Babacan, Gökhan Gönül, İsmail Köybaşı, Semih Kaya ve en önemlisi Fatih Terim olmadığı sürece yeni oyunculara yatırım yapılırsa kesinlikle sonuç alınacaktır.
    Cevapla
  • Asd 6 yıl önce Şikayet Et
    Lucesco yalnis bir secim
    Cevapla
  • Tecrübe 6 yıl önce Şikayet Et
    Kısa zamanda onlar da aynı olur çünkü para şöhret......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle