Lucescu maç sonrası soyunma odasında...

A Milli Takımı Teknik Direktörü, Finlandiya beraberliğinin ardından soyunma odasına indi ve futbolcuların sadece elini sıktı.

Lucescu maç sonrası soyunma odasında...
Lucescu maç sonrası soyunma odasında...
GİRİŞ 11.10.2017 09:48 GÜNCELLEME 11.10.2017 09:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Finlandiya karşısında alınan 2-2'lik beraberlik sonrasında sessizliğe bürünen A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, bugünden itibaren 2020 Avrupa Şampiyonası ve Uluslar Ligi için hazırlıklara başlayacak.

Karşılaşmanın ardından soyunma odasına inen ve futbolcuların elini sıkan Rumen teknik adamın bunun dışında tek kelime etmediği öğrenildi. Olumlu-olumsuz bir yorumda bulunmayan ve futbolcularla konuşmayan Lucescu, basın toplantısında da öğrencilerini korudu.

Ay-yıldızlı ekibin teknik patronu, "Üst tura çıkamama konusunda futbolcular değil ben hatalıyım. Maçlara hazırlanmak için az bir zamanım oldu. Hırvatistan ve Finlandiya karşılaşmaları, milli maçlar dönemindeki ikinci maçlarımızda her zaman daha iyiydik. Çok tecrübeli oyunculara tekrardan şans verdim. Onlara büyük güvenim var. Hırvatistan maçında çok iyi performans gösterdiler ama İzlanda maçında yediğimiz ilk golden sonra oyun disiplininden koptuk" demişti.

Milli takımda köklü bir değişim yapmaya gerek olmadığına vurgu yapan Lucescu, "Bir oyuncunun topa sahip olma, oyunun yönünü değiştirme gibi özelliklerini üç günlük kampla yükseltemezsiniz. Zor bir dönemde Türk Milli Takımı'nı devraldım ama bu oyuncularla daha güzel yerlere geleceğimize inanıyorum" ifadesini kullandı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • Ebrar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bahaneler bahaneleerr
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Hangi amaçla soyunma odasına gittiğini tahmin etmek zor.
    Cevapla