Demirkol: Lucescu'dan başkası yapamazdı!

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Milli Takım'ın Hırvatistan'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Demirkol: Lucescu'dan başkası yapamazdı!
Demirkol: Lucescu'dan başkası yapamazdı!
GİRİŞ 06.09.2017 10:02 GÜNCELLEME 06.09.2017 10:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar sahadan 1-0 galip ayrıldı. Maçın ardından ünlü yorumcu Mehmet Demirkol önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

Basketbol maçını izlemişler galiba. Teşekkür etmek gerek. Lucescu daha basit plan yapmış herkesin anlayabileceği tarzdan.

Sağ kanat kullanma derdimiz yoktu. Sol kanattan oynadık. Açıklar verdik başta. Silah olarak gördüğümüz yere onalar iyi baskı kurdu. Fiziken zayıf kalır mı dedik? Öyle olmadı.

'Modric bugün çok üzülmüştür'

Hırvatlar şunu düşünüyordur sağ kanadı denedik olmadı. Uzaktan vurmayı denedik olmadı. Orta sahayı Milli takımımızı aldı. Modric bugün çok üzülmüştür. Pas yapabileceği birisi yoktu. Bunu da biz yaptık.

Oğuzhan çok basit oynayabilen yenetkli bir oyuncu. Buna cürret etmeye kalkışmalı. Sorumluluk almalı. Kendisini arkada rahat hissediyor. Baskıyı kaldırıyor. Oğuzhan'ın kalabalıklar içinde de bir şeyler yapabileceğini göstermeli. Oğuzhan'dan yararlanmalıyız bu anlamda. O alanda Hakan'dan daha iyi.

'Yabancı sınırlaması problem değil'

Yabancı yerli ile bunun alakası olmadığını gördük. Bunlar basit şeyler. Kolay yol bunlar yabancı sınırlaması. İş yetiştirmekte. Eğitmenlerin iyi eğitim alması, ve onlara iyi para ödenmeli. Sen adama 3 bin vermeyeceksin. 3 bin verdiğin kişiden 3 milyonluk futbolcu yetiştirmesini istiyorsun.

Böylesine tartışmalı Milli Takım'a çok iyi destek verdiler. Taraftarlar doğru olanı yaptı.

'Lucescu'dan başkası yapamazdı!'

Arda madem ki geri döndü bunları yapmak zorunda. Geri dönecek mücadele edecek. Bunu hiçbir hoca yapamazdı. Hem geri çağırdı Lucescu hem kaptan yaptı. Türk teknik adam bunu yapamazdı. Topluma açıklayamazdı. Lucescu açıklar. Konuşur da konuşur. Umursamaz çünkü.

YORUMLAR 8
  • Ali Veli 6 yıl önce Şikayet Et
    su adam kadar boz spor yazari yok yemin ederim yalakaliktan para kazaniyor
    Cevapla
  • Celal 6 yıl önce Şikayet Et
    Darısı diğer maçlara. Ancak bizim futbolumuzun en büyük problemi, bir maçı kazanınca diğer maçta aynı istek, hırs ve motivasyonu bulamayışımız. Yani istikrarsız oyun.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı sınırlaması laflarına katılmıyorum. Her takım Süper, 1. 2. farketmez. 17-18 -19 yaşında 3 yerli futbolcu oynatmak zorunda olsun, oynatmayan hükmen mağlup olsun. Bu futbolcular yıllık 200bin tl kazansın parasını federasyon versin. Al sana eşitlik. Takımlar altyapıya yatırım yapsın.Gençler oynarsa takımlar daha başarılı olur. Yazık ya ben genç futbolcu görmek istiyorum. 30 yaş üstü yabancı görmek istemiyorum. Yabancı ve yerli futbolculara verilen paralara yazık. Genç 17-18-19 yaşında futbolcu 24 kişilik kadro + 10 genç futbolcu =34 kişi. Hem maliyetler azalır hemde gençlerin yolu açılır.
    Cevapla
  • hayri 6 yıl önce Şikayet Et
    yerlıler ne de olsa oynatmaya mecburlar anlayısından cok, profesyonelım kendımı yetıstırmelıyım. anlayısı olsun senın dedıgıne katılırım ama. ozan tufan gıbı organızmalar kendıne futbolcu dedıgı surece. yabancı sınırı olmasın. gencler cok calısarak kendı onlerını acacaklar. enes gıbı cengız gıbı. mecburlar oynatcaklar anlayısı olmayacak.
    Cevapla
  • ilkmektepli 6 yıl önce Şikayet Et
    Laf ola beri gele ,şu ifadeye bak ;Lucescu'dan başkası yapamazdı....Diksiyonundan vazgeçtik ama insan hiç olmazsa ilkmektep seviyesinde kelime zenginliğine sahip olmalı.. Ne demek istiyor ,yenemezmiydik ,başaramazmıydık.. Bunlara bir kelime at bozuk plak gibi tekrarlasın ,dün sıkıntı yok ,açıkçası bugünlerde yapmak ,dişye düşünüyorum.
    Cevapla
  • alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    yazıyı okudunmu tamamen hacemmi
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    ukrayna maçından sonra yerden yere vuruyordun şimdi övüyorsun. bütün yorumlarınz sonuca göre ne ayaksın memet efendi???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle