Collina'dan Türkiye için şok karar!

Ukrayna - Türkiye maçındaki hakem skandalının yankıları sürüyor.

Collina'dan Türkiye için şok karar!
Collina'dan Türkiye için şok karar!
GİRİŞ 05.09.2017 09:26 GÜNCELLEME 05.09.2017 09:42
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Yarmolenko'nun ilk goldeki ofsaytını görmeyen İspanyol düdük David Fernandez Borbalan, ikinci golde topun dışarıdan çıkmasına seyirci kalmasının yanı sıra bir de bariz penaltımızı vermemişti.

Collina'dan skandal atama

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Ukrayna maçında yapılan hataların kasıtlı olduğunu söyleyerek çok ses getirecek bir iddia ortaya attı.

Ukrayna'da 15 Eylül'de milli takımın başına getirilen Andriy Shevchenko'nun yardımcılarından Andrea Maldera ve Pedro Jaro ile kaleci antrenörü Ivan Basyovyi'nin maçın hakemi Fernandez Borbalan gibi İspanyol vatandaşı olması, Lucescu'nun şüphelenmesine neden oldu.

Ukrayna teknik direktörü Andry Shevchenko'nun yardımcıları arasında 3 İspanyol'un olduğunu belirten Lucescu, maçın İspanyol hakeminin bu yardımcıların etkisinde kaldığını belirtti. Lucescu, FIFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina'dan bu skandal atamayla ilgili açıklama beklediklerini de sözlerine ekledi.

Türkiye - Hırvatistan maçının gözlemcisi değiştirildi

Ukrayna teknik ekibindeki İspanyol yardımcıları görmezden gelen FIFA'nın A Milli Takımın Hırvatistan ile oynayacağı maçla ilgili dikkat çeken bir değişikliğe imza attığı ortaya çıktı.Eskişehir'deki maç için daha önce belirlenen Rumen gözlemcinin, Milli Takımın başına Lucescu'nun getirilmesinin ardından FIFA tarafından değiştirildiği iddia edildi.

Söz konusu Türkiye olunca sahayla bağlantısı olmayan gözlemcinin bile uyruğuna önem gösteren FIFA'nın, bir milli maçtaki hakem ataması sırasında teknik ekibin milliyetini dikkate almaması, Lucescu'nun 'kasıt' sözlerini destekler nitelikte.

YORUMLAR 27
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten ya hakemdir ya yönetim .. ya bırakın oynunuzu gördük
    Cevapla
  • Emrah 6 yıl önce Şikayet Et
    Çokta lazım değil yaa bu abnin turnuvası zaten Türkiye'de futbolda Yok boş iş futbol bizim zararına yaptığımız bir aktiviteden öte birşey değil bırakın bu boş işleri futbolun birtek Fatih terim gibi adamlara yarar onlar ihya olur başkada bir faydasını ben görmedim
    Cevapla
  • Tekirdağlı 6 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi top oynasalardı hakem hatası da olsa hakemide yenerdik.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbol boş iştir, çokta kafa yorup sinirlerinizi bozmayın.
    Cevapla
  • murad 6 yıl önce Şikayet Et
    plan devreye sokuluyor yavas yavas bu isin gidisati artik Avrupa kupalarina Avrupa birligi disindan takimin alinmamasina kadar gider, sampiyonlar liginde son yapilan degiskliklerde bunu dogrular nitelikte .. avrupa birligi sampiyonasi olur ismi de yakinda sasirmayin ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle