Burak Yılmaz: Net söylüyorum karşıyım

A Milli Takımımızın golcülerinden Trabzonspor'un yıldızı Burak Yılmaz, ligdeki sınırlı yabancı serbestliğine karşı olduğunu söyledi.

Burak Yılmaz: Net söylüyorum karşıyım
Burak Yılmaz: Net söylüyorum karşıyım
GİRİŞ 04.09.2017 18:48 GÜNCELLEME 04.09.2017 19:21
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Türkiye A Milli Takımımızın Hırvatistan ile oynayacağı mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu ve yabancı serbestliğine karşı olduğunu söyledi.

Yabancı kuralının değişmesini istediğini belirten Burak Yılmaz, birçok arkadaşının 30-31 yaşında futbolu bırakmak zorunda kaldığını belirtirken, "Türk futbolcusu olarak benim fikrim nettir. Tabii ki Türk arkadaşlarımın daha çok oynamasını isterim. Yabancı kuralının böyle olmasına saygı duyuyorum, ama karşıyım. Bu kural yüzünden benim yaşımdaki çok sayıdaki Türk futbolcu, futbolu bırakmak zorunda kaldı" ifadelerini kullandı.

''UFAK BİR ŞANSIMIZ VAR''

Sakatlığı ile ilgili konuşan Burak, "Hafif bir sakatlığım var ama iyiye gidiyor. Takım ile birlikte tekrar çalışacağım ve son kararı hocamız verecek.Ufak bir şansımız olsa da sonuna kadar kovalamak istiyoruz. Matematiksel olarak hala şansımız var. Ukrayna maçında iyi bir performans gösteremedik. Bunu Hırvatistan maçında telafi etmek istiyoruz" dedi.

''HER GÜN İYİ OYNAYAMAYIZ Kİ...''

Ukrayna karşısındaki oyun için üzgün olduğunu ifade eden tecrübeli golcü, "Sonuçta hepimiz bir insanız. Her gün aynı şekilde iyi performans göstereceğiz diye bir şey yok. Hocamızın kadro seçimine tamamen saygı duyuyoruz. O gün istediğimiz gibi oynayamadık. Özel maçlar, özel oynanmalı biliyorum ama bazen de günümüzde olmayabiliyoruz. Ukrayna maçında gösterdiğimiz performanstan dolayı gerçekten çok üzgünüz. Hırvatistan maçında farklı bir Türkiye olacak. Ukrayna maçındaki performansımızdan emin olun biz de çok üzgünüz ama bunu telafi edeceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR 61
  • ilyas 6 yıl önce Şikayet Et
    biz de sana karşıyız burak
    Cevapla
  • Hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabi karşı olursun yabancı serbestliğinden önce beş para etmez futbolculara sırf yerli diye milyonlarca lira döküyordu kulüpler. Yabancının kalitelisi gelecekse sıkıntı yok yeter ki çapulcuları doldurmayın liglere...
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    lig simdi daha guzel kalite artti futbol daha guzel oynaniyor turk futbolculara bakin bakalim profesonel davranan var mi
    Cevapla
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Yok otuz bir yaşında futbolu bırakıyor muş. Demekki rekabet edemiyor yabancılarla. Bıraksın o zaten futbolu öyle adama ihtiyaç yok. Sınırsız yabancı çok yerinde bir karar. Pahalı kalitesiz futbolcu izlemekten ise pahalı kaliteli futbolcu izleyelim. Hem sınırlama gelirse türkler kendilerini hiç kasmayacaklar zaten yerim garanti diyecekler.
    Cevapla
  • fanatik 6 yıl önce Şikayet Et
    yıl 2013 galatasaray avraupada ve ligde fortınşar estiriyordu yabancı kuralı getirildi.. yıl 2017 galatasaray yeni bir kadro kurdu ve güzel bir giriş yaptı lige yine yabancı kuralı konuşulmaya başlandı!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle