Lucescu'dan Caner ve Şener açıklaması!

Ukrayna maçı sonrası sürekli Şener ve Caner ile ilgili soruları yanıtlamak zorunda kalan Mircea Lucescu bu konularla ilgili açıklama yaptı

Lucescu'dan Caner ve Şener açıklaması!
Lucescu'dan Caner ve Şener açıklaması!
GİRİŞ 04.09.2017 10:09 GÜNCELLEME 04.09.2017 11:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ukrayna maçı sonrası Teknik Direktör Mircea Lucescu en çok savunmanın sağında görev alan Şener Özbayraktar'ın performansı ile ilgili soruları yanıtlamak zorunda kaldı.

Rumen çalıştırıcının, "Ben Şener'i yeni tanımadım. Daha önce de defalarca kendisini izledim. Benim seyrettiğim maçlarda gayet iyi bir görüntü sergiliyordu. Performansının bu kadar aşağıda olacağını açıkçası tahmin edemedim. Belli ki Fenerbahçe'de düzenli oynayamamak futbolunu geriletmiş" savunmasını yaptığı öğrenildi.

CANER STİLİNİ DEĞİŞTİRMEKTE ZORLANDI

İlk 11'de görev alması beklenen Caner Erkin'in neden kulübede oturduğunu da anlatmaya çalışan Lucescu'nun, "Milli Takım'ın bundan önceki maçlarını dikkatlice analiz ettim. Yenilen goller genellikle sol taraftandı. Bunun da nedeni Caner'in aşırı risk doğuran ileri çıkışlarıydı. Sorun Caner'in hücuma destek vermesi değil. Sorun yaptığı ortalar. Caner'in tarzı takımın kontratak yemesine, rakibin hızla hücuma çıkmasına olanak sağlayacak nitelikte... Çok fazla etkili değil. Kendisiyle bunu konuştum. Antrenmanlarda sürekli ikaz ettim. Geçmişteki örnekleri gösterdim. Ancak o stilini değiştirmekte zorlandı. Ben de tercihimi İsmail'den yana kullandım" dediği belirlendi.

YORUMLAR 11
  • Gokhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Korkak futbol oynattigini kabul ediyorsun yani luce
    Cevapla
  • Sereflikochisar 6 yıl önce Şikayet Et
    zamanla kadroyu yerlestirecek ama gelecek nesil kalmiyacak cunku genc turk futbolcu yetistirilmiyor
    Cevapla
  • Engin 6 yıl önce Şikayet Et
    Hoca takımı arda ya kurdurmasaydın sende bu takımda gayet düzgün oynayan oyuncular var sen oynatmazsan oyunuda kazanamazsın başka bahanelere saklanma.
    Cevapla
  • Isa 6 yıl önce Şikayet Et
    Lucescu bosuna bir sey yapmaz. Adam cok stratejik ama su bir gercek, A Milli Takimimiz beraber oynamayi beceremiyor ve cogu kisi takimi degil kendini dusunuyor. Alt yapi yok Turkiye'de. Afrika oyunculara pasaport verip Milli takimda oynatmak lazim. Tum dunya bunu yapiyor ama biz yapmaktan gocunuyoruz.
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu soruları sormak yanlış. Hatta bu sene kimse gık diyemez bu adama. 3 büyükler yabancı oynatmada biraz ölçülü davranmalı. Luceskuya izletecek futbolcu çıkmıyor sahaya. Hep yabancı hep yabancı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle