Oğuzhan Özyakup'un Lucescu sözleri!

Beşiktaş'ın yıldız orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, FIFA.com'un sorularını yanıtladı.

Oğuzhan Özyakup'un Lucescu sözleri!
Oğuzhan Özyakup'un Lucescu sözleri!
GİRİŞ 27.08.2017 17:28 GÜNCELLEME 27.08.2017 17:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın 10 numaralı yıldızı Oğuzhan Özyakup, FIFA.com'un sorularını yanıtladı.

İşte Oğuzhan Özyakup'un FIFA'ya verdiği demeçler:

"Beşiktaş'a transfer olmadan önce İstanbul'u gerçek anlamıyla hiç gelmemiştim. Birkaç kez aile ziyaretleri yapmıştım ama gezmemiştim. Ailem, Trabzon ve Ankara'dan. Bu nedenle arabayla bu şehirlere gider, oralarda daha çok vakit geçirirdik.

Ben küçükken ailemin büyük bir kısmı bu seyahatlerde olurdu. Bu tatillerde hep uzun yolculuklar yapardık. Türkiye'ye gidene kadar birçok ülkeden geçerdik. 6 haftalık tatillerdi. Türkiye'ye gidişimiz 2.5 gün sürerdi. Çok güzel zamanlardı."

"ŞENOL GÜNEŞ'İ İLK 2002'DE GÖRDÜM"

Şenol Güneş'i 2002 Dünya Kupası'nda gördüğümde daha çocuktum. O zamanlar bile futbolcu olmayı hayal ederdim. Şu an Şenol Güneş'in takımında oyuncu olmam çok komik. Onunla birlikte arka arkaya 2 şampiyonluk birden kazandık.

Şenol Güneş, harika bir teknik direktör. Kulübü olduğu yerden daha ileri taşıdı. Dünya Kupası'nda başarılı oldu. Genç oyuncuların onunla çalışması hem faydalı hem de kolay

Birbirine yakın oyunculardan oluşan bir takımız. Takımdaki arkadaşlık, başarıya yardımcı oluyor. Elbette, oyuncuların kalitesi de etkili."

"DÜNYA KUPASI ŞANSIMIZ VAR"

"Türk futbolu, son yıllarda ileriye doğru önemli adımlar attı. Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde gerçek bir takım olarak büyüdük. Ukrayna'ya karşı oynadığımız ilk maç güzel geçmişti.

"LUCESCU UKRAYNA'YI YAKINDAN TANIYOR"

Şimdi yeni bir hocayla, Shakhtar'da çalışan ve Ukrayna'yı yakından tanıyan bir hocayla onlarla karşılaşacağız. O maçta kazanmamız lazım. Başka şansımız yok.

UEFA EURO2016 elemelerinde de her şey bizim elimizde değildi ama turnuvaya katıldık. Şimdi maçlarımızı kazanırsak gerçekten büyük bir şansımız olduğunu düşünüyorum. Sert bir takımımız var, sert bir gruptayız ama Dünya Kupası'na gitmek için iyi bir şansımız var."

YORUMLAR 8
  • bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne demiş keşke onu da yazsaydınız
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    galipolan allahtir
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Amma çok konuşuldu tiksinti geldi artık sanki milli takıma messi neymar ronaldo alınmadı.
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbol oyunu artık sadece yetenekle oynanmıyor,güç ve dayanıklılık da gerekiyor, Oğuzhan'ın henüz fiziksel gücü ve dayanıklılığı yeterli seviyede değil.
    Cevapla
  • u mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Eeeee 10dan sonra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle