Lucescu'dan flaş karar! 4 büyüklerin...

A Milli Takım’ın yeni hocası, başlattığı idman izleme geleneğini bundan sonra da devam ettirecek.

Lucescu'dan flaş karar! 4 büyüklerin...
Lucescu'dan flaş karar! 4 büyüklerin...
GİRİŞ 19.08.2017 11:42 GÜNCELLEME 19.08.2017 12:27
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra A Milli Takım’da kelimenin tam anlamıyla yepyeni bir sayfa açıldı. Ay Yıldızlılar’ın yeni patronu Lucescu, formaya veda eden Arda Turan ve Volkan Demirel gibi yıldızları kadroya döndürmek için düğmeye basarken, farklı açılımları da hayata soktu. Geçtiğimiz hafta Galatasaray antrenmanına giden ve hem Tudor hem de Selçuk İnan ile bir araya gelen deneyimli hocanın bundan sonraki süreçte de özellikle 4 büyüklerin çalışmalarını yerinde takip edeceği öğrenildi.

İZLENİYORSUNUZ

Bu yeniliğin amacı, yabancı serbestliği sebebiyle genelde kadrosunu yabancı oyunculardan oluşturan takımlardaki yerli futbolculara ‘izleniyorsunuz’ mesajı vermek ve maçlarda takip edilemeyenlerin son durumu antrenmanlarda görmek. Elbette Lucescu’nun tüm takımların idmanlarına yetişmesi söz konusu değil. Tam bu noktada da devreye Rumen çalıştırıcının yardımcıları girecek.

HERKES MEMNUN

Lucescu, ekibini sürekli bir değişimle antrenmanlarda görevlendirecek, düzenli olarak raporlar alacak. Ayrıca gerek gördüğü durumlarda takımların teknik direktörleriyle de bi araya gelecek ve onlardan da fikirlerini talep edecek. Bu gelişmeden hem yerli futbolcuların hem de kadroya giremeyen oyuncularını motivasyonda zorlanan teknik adamların bir hayli memnun olduğu öğrenildi.

RAKİPLERE DE YAKIN MARKAJ

 A Milli TakımTeknik Direktörü Lucescu, sadece kendi ekibimizle ilgili değil, rakipler için de çok detaylı bir çalışma yürütüyor. Beyin takımına, Eylül ayı içinde oynayacağımız Ukrayna ve Hırvatistan’ı büyüteç altına alma talimatı veren Rumen hocanın gelecek olan rapor doğrultusunda planlarını şekillendirecek. Lucescu’nun kendisinin de bizzat Ukrayna ve Hırvatistan’ın son karşılaşmalarını bizzat izleyeceği dile getirildi.

İLK HAFTADA YARI YARIYA

Lucescu’nun en büyük sıkıntısı yabancı serbestliği sebebiyle ligde azalan yerli oyuncu sayısı. Öyle ki, Süper Lig’in 2017- 2018 sezonunun açılış haftasında bu durum rakamlarla da ortaya çıktı. Oynanan 9 mücadelede sadece 61 Türk futbolcu kadroda kendisine yer bulurken, yabancı sayısı ise 137’ydi.

YORUMLAR 10
  • mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    yerli futbolcular yan gelip yatmak yok kaç kuruşluk futbolcusunuz görün. gece hayatı lüks arabalar fazla uzatmak istemiyorum aarif olan anlar
    Cevapla
  • ansoadia 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin matematik pek iyi değil galiba. toplam 180 küsür oyuncunun 60 küsürü yerli ise bu yarı yarı olmaz. olsa olsa 3 te 1 i olur.
    Cevapla
  • trabzonsporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    yani yarısı demeleri gerekiyor
    Cevapla
  • trabzonsporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    137 yabancı forma giymiş 60 Türk forma giymiş
    Cevapla
  • Serkan kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    Yabanci sinirlamasinda bi sikinti yok turklerde aralarinda daha iyi pissin kaliteyi gorsun fiyatlar yukari ucuncada altyapiya onem versin futbolcu cikarsin. Birde Arda turani anladikta volkani milli takimda napcaz bu saatten sonra adam 35e gelmis hatali gollere doymuyor...
    Cevapla
  • Mustafa Sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    diğer ülke liglerinde sanki hep kendi ülke oyuncuları oynuyor. bakın ispanya takımlarına barcelona real vb. hepsi ispanyol oyuncudan mı oluşuyor. bizimde avrupada oynayan oyuncularımız çok.
    Cevapla
  • Rıdvan Dilmen 6 yıl önce Şikayet Et
    Lig de olan her takımın ilk 11 rinde en az 5 oyuncu olması gerekiyor bence
    Cevapla
  • Talat dinçer 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu yabancı futbolcu çılgınlığına bir son verilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle