Arda Turan'dan Lucescu'ya Milli Takım cevabı

Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Mircea Lucescu, İspanya'da Arda ile bir araya geldi ve takıma geri dönmesini istedi. Arda ise Lucescu'ya olumlu dönüş yaptı.

Arda Turan'dan Lucescu'ya Milli Takım cevabı
Arda Turan'dan Lucescu'ya Milli Takım cevabı
GİRİŞ 08.08.2017 09:29 GÜNCELLEME 08.08.2017 10:50
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Arda Turan konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim'le yaşadığı gerginlikler uzun süredir gündemde olan, son olarak ise gazeteci Bilal Meşe'yle Milli Takım uçağında sert tartışmalar yaşayan Arda Turan, Mircea Lucescu'yla İspanya'da görüştü, Ay Yıldızlı formaya dönüş kararı aldı.

Lucescu onun için İspanya'ya gitti

Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçını Samsun'da yerinde takip eden Lucescu, bir gün sonra ise hemen Barselona'ya uçtu ve buradaki Barcelona-Chapecoense öncesi Milli yıldızla yemek yedi. Pozitif bir havada geçen yemekte Rumen teknik adam Arda'ya ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu ve onu beğenerek izlediğini anlattı. 

Luce: Sevgi ve saygıyı getireceğim

Sözlerine Arda övgüleriyle başlayan Luce, daha sonra ise konuyu son yaşanan olaylara getirdi ve "Artık bunlar unutulmalı. Ben bu takıma sevgi ve saygıyı yeniden getireceğim, birliği sağlayacağım. Sen kaptansın, sana ne kadar ihtiyacım olduğunu söylememe gerek yok" diyerek Arda'nın gönlünü kazandı. 

Arda: Benim ihtiyacım olan zaten sevgi...

Lucescu'nun samimi yaklaşımı karşısında adeta çözülen Arda Turan, aklındakileri teker teker sıralamaya, kafasındaki soruları birer birer sormaya başladı. "Benim zaten ihtiyacım olan şey sevgi" diyen Arda Turan ve Lucescu arasında olumlu diyaloglar yaşanırken, yemek bitiminde Arda'nın artık Milli Takım'a dönme kararı alması için hiçbir engel kalmamıştı. (Fanatik)

YORUMLAR 26
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Onurlu bir duruş sergile biraz Arda.Hani milli takım defteri kapanmıştı?
    Cevapla
  • TR2023 6 yıl önce Şikayet Et
    Luce cok akilli davranmis.. simdi top arda da.. basarisiz olunca bakalim sucu nasil atabilecek Luce ye.. Yorumum Fatih Terimle alaksi yok lakin Arda da milliye layik degil bundan sonra..
    Cevapla
  • Dulqarnein 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terimin zararlari daha iyi görüyorum, sanki Terim bizim milli takimi bilerek sabote etti... gercek bir "total war" yasiyoruz , düsmanlar bizi her yerden saldiriyor spor ekonomi siyaset, diplomasi her alanda, medya, her yerden, aslan Lucescu Ardamiza yeniden kavusturdu, HAYIRLI OLSUN HELAL OLSUN
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    Ardacığım bak uyarıyorum. Bu TÜPKAFAGİLLER fenerasyonun başından gitmedikçe sen de milli takıma gelme kardeşim. Yanlış yaparsın diyiyim ben sana.
    Cevapla
  • ersen 6 yıl önce Şikayet Et
    gazeteci yediği dayak ve hakaretle kaldı. oh ne ala
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakedene vereceksin odunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle