Lucescu'dan Arda Turan kararı! Dönecek mi?

Milli Takım'ın yeni patronu Mircea Lucescu'nun Arda Turan kararı merakla bekleniyordu. Rumen teknik adam bu konuya açıklık

GİRİŞ 04.08.2017 10:53 GÜNCELLEME 04.08.2017 15:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TFF'nin Milli Takım için yaptığı teklifi kabul eden Mircea Lucescu, bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre 72 yaşındaki teknik adam, Milli Takım'ı bırakma kararı alan Arda Turan'ın dönmesine sıcak bakıyor. TFF yetkililerinin Arda Turan’ın yeniden Ay-Yıldızlı formayı giymesi konusunda Rumen teknik adamın nabzını yokladıkları ortaya çıktı. Lucescu’nun ise “Geri dönmesini isterim” yorumunu yaptığı son kararın ise Arda ile görüşüldükten sonra verileceği öğrenildi.

DÖNÜŞ YAKIN

Fatih Terim ile yaşadığı sorunların ardından Makedonya maçı sonrasında takım uçağında gazeteci Bilal Meşe’ye, hem fiziki hem de sözlü olarak saldıran Barcelonalı oyuncu daha sonra yaptığı açıklamada Milli Takım’ı bıraktığını açıklamıştı. Gelinen son noktada Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin, Arda Turan’ın geri dönmesi ile ilgili Lucescu’nun nabzını yokladıkları ortaya çıktı.

Rumen çalıştırıcının da cevap olarak “Arda’nın dönmesini isterim. İyi ve kaliteli bir oyuncu. Bize önemli bir katkı sağlayacaktır” diyerek kaptanın dönmesine sacak baktığını ifade etti. Önümüzdeki günlerde Arda ile de yapılacak görüşmenin ardından konunun karar bağlanacağı belirtilirken Arda’nın yeni dönemde Milli Takım forması giymesine kesin gözüyle bakıldığı belirtildi.

YORUMLAR 6
  • turkuvazi 6 yıl önce Şikayet Et
    tff deki tupcu degissin terim erim allah kerim
    Cevapla
  • Milli 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda ve çetesini Milli Takımda istemiyoruz...Cengiz, Yusuf Yazıcı Emre Mor 'un önü kesilmesin
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Cengiz ve Emre mor varken ardaya gerek yok. Bunlar daha iyi bir oyuncular ve önleri kesilmemeli.
    Cevapla
  • misafir11 6 yıl önce Şikayet Et
    arda dönerse fb li kaleci volkan da dönmeli her ikisi de terim yüzünden gitti
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    olay ARDA-TERİM olayı değildir. olay daha büyüktür. FENERASYON u yöneten TÜP KAFA ve bütün avaneleri futbolunun başından gitmeden Arda kardeşim sakın dönme milli takıma. Erkek adamın Ağzından laf bi kere çıkar. ARDA KARDEŞİM SAKINN!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle