TFF: Saygıyla kaşılıyoruz

TFF, Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş ile yaptığı görüşmenin ardından resmi bir açıklama yaptı.

TFF: Saygıyla kaşılıyoruz
TFF: Saygıyla kaşılıyoruz
GİRİŞ 31.07.2017 21:55 GÜNCELLEME 31.07.2017 21:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü için Şenol Güneş ile bir görüşme yapıldığını, deneyimli teknik adamın teklifi kabul etmediğini ve bu kararın saygıyla karşılandığını duyurdu.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Beşiktaş Jimnastik Kulübünün bilgisi dahilinde bugün teknik direktör Sayın Şenol Güneş ile Beşiktaş'taki görevinin yanı sıra A Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevi için federasyonumuzda bir görüşme yapılmış, kendisine 2018 Dünya Kupası kalan grup eleme maçlarında görev yapması için bir öneride bulunulmuştur. Yapılan görüşme sonucunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Sayın Şenol Güneş'in aldığı kararı saygıyla karşılıyoruz."

YORUMLAR 5
  • Cimbomlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih TERİM geldi 2 yıl üst üste şampiyon olduk daha fazla olmayalım diye milli takıma aldılar şimdide sıra Beşiktaşa geldi ama onlar daha üçüncü yıldızı yeni taktılar Şenol Güneşi vermezler.
    Cevapla
  • Gökhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Terimin para için yaptıklarını görenler terim sevgisinden dönerler artık
    Cevapla
  • Konyaspor 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca olmalı
    Cevapla
  • ayaz66 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray i zamaninda 2 yil sampiyon yaptiktan sonra takimda cok guzel bir hava olusturan takimin önünü kesmek icin Fatih Terim i milli takima aldiniz simdi ayni seyi Beşiktaş yemedi bir Galatasaray li olarak Senol hocayi tebrik ediyorum. besiktasli yildirim Demirören Beşiktaş'a söz geciremiyor. Fatih terim zamanin da bizi yari yolda birakmisti Tudor basarisiz olsada terim gelmesin. Lucescu gelsin. terim in yine birakip gitmeyeceginin garantisi yok bence. hic degilse basariya ihtiyaci olan bir insan Tudor
    Cevapla
  • Vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Napsin fatih terimin pisligini enkazini kaldirtacak birini bulamadiniz degilmi zaten bicak sirti durum fatih terim kaybedecek puanlari zaten kaybetti
    Cevapla