Beşiktaş'tan Şenol Güneş ve Milli Takım açıklaması

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fatih Terim'in ardından Milli Takım için ismi geçen Şenol Güneş hakkında konuştu.

Beşiktaş'tan Şenol Güneş ve Milli Takım açıklaması
Beşiktaş'tan Şenol Güneş ve Milli Takım açıklaması
GİRİŞ 28.07.2017 21:17 GÜNCELLEME 28.07.2017 21:17
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Bodrum'da Kartal Yuvası mağazasının açılışına gelen Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş isminin Milli Takım için geçmesi ile ilgili konuştu.

"Bizi zorlamazlar inşallah"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in milli takıma gitme durumu hakkında da görüşlerini bildiren Çebi, "A milli takımımız bir milli meselemiz ama Beşiktaş'ta bizim için çok önemli. Biz burada 6 seneye yakın bu günler için çalıştık. Bir kurgu yaptık, strateji belirledik. Bu stratejimizin içerisinde Şenol hocamızın yeri bellidir. Ben milli takımın başına geçeceğini düşünmüyorum. Sayın Başkanımız Fikret Orman ifade ettiği gibi, hayal görmektir Şenol hocanın A Milli Takıma gitmesi. Biz müsaade etmemiz. Orası bir milli takımdır. Önümüze nasıl bir tablo gelir bugünün şartları değişir mi? Umarım bizi zorlayan bir şey olmaz ve inşallah devam ederiz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 30
  • yüksel 6 yıl önce Şikayet Et
    Demirören spordan elini ayağını çekmelidir. kendi kendine spor yapsın. Türkiyenin sporuna karışmasın. federasyon başkanlığından istifa etsin.
    Cevapla
  • ozumturk 6 yıl önce Şikayet Et
    milli takım türkiyeyi temsil ediyor. klup kimi temsil ediyor.
    Cevapla
  • Snnls 6 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında Fatih Terim Galatasaray dan alınmadı mı . Milli takım hepsinin üzerindedir. Görevi en iyi kim yapacaksa ona verilmelidir.
    Cevapla
  • Omer 6 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas ta milli bir kuluptur. Ay yıldız formasıyla ve yurt dışında temsiliyatıyla milli takımdan farksızdır. Şu etapta şenol gunesı almak bjk ye zarar vermek gibi geliyor bana..
    Cevapla
  • Can 6 yıl önce Şikayet Et
    Yani diyorsun ki bjk daha milli bir meseledir.. vay bee
    Cevapla
  • Snnls 6 yıl önce Şikayet Et
    Terimden başka kalmamış mıydı 2 takımı birden yönetme olayı daha sonra da komple Galatasaray ı bırakıp milli takımın başıma geçmesi sağlandı. Beşiktaş Türk milli takımından daha mı önemli. Zarar görürmüş.
    Cevapla
  • bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    adamlar senelerce çalışsın bir yere gelmeye çalışsınlar sen adamını pat diye al milli mesele diye günlük hareket etmeyin memlekette teknik adam kalmadıysa güneşten başka milli takımı kaldırın gitsin
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk milli takımına türkçeyi konuşabilen biri gelmeli şenol değil...
    Cevapla
  • atçeken 6 yıl önce Şikayet Et
    Terim daha önce Milli Takımı bırakıp GS ye gitmişti. Şenol hoca BJK yi bırakıp giderse doğru yapar.
    Cevapla
  • medo 6 yıl önce Şikayet Et
    gitmemişti gs den kovulmuştu :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle