Olay iddia! Arda Turan'ı yumrukladı

TFF eski yönetim kurulu üyesi Yaşar Aşçıoğlu, "(TFF Başkanı) Yıldırım Demirören'in aile dostu Kerim bey, Arda'yı bizim kaldığımız otelde yumruklamıştı" sözlerini sarf etti.

Olay iddia! Arda Turan'ı yumrukladı
Olay iddia! Arda Turan'ı yumrukladı
GİRİŞ 17.07.2017 11:31 GÜNCELLEME 17.07.2017 14:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Aşçıoğlu, Terim'in 'mekan basmasına' ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Milli Takım Direktörü Fatih Terim ile 2 dönemdir yedek TFF yönetim kurulu üyesi olan Selahattin Aydoğdu'nun kavga ediyor olması, TFF'nin ne kadar kötü yönetildiğinin başka bir göstergesidir. Çünkü Yıldırım Demirören'in yakın arkadaşı olan, kalelerdeki okey arkadaşı Selahattin Aydoğdu'nun bu duruşu, Fatih Hoca'nın bu duruşu, TFF'de ne kadar ekip olmaktan yoksun bir yönetim olduğunun net göstergesidir. "

Futbol Arena'nın aktardığına göre Aşçıoğlu şu iddiada bulundu: "Aynı durum Katar'da oldu. Yıldırım Demirören'in aile dostu Kerim Bey, Arda'yı bizim kaldığımız otelde yumruklamıştı ve Demirören, Kerim bey'e sahip çıkmıştı. Arda olaylarının fitilini yakan da bu olaydı."

Türkiye, 2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Katar ile 13 Kasım 2015'te hazırlık maçı oynamıştı.

ARDA TURAN'DAN YALANLAMA

Arda Turan, 2015'de Katar'da Yıldırım Demirören'in bir dostunun kendisini kampta dövdüğü haberlerini yalanladı. 

Bugün bazı basın organlarında çıkan ve Arda Turan'ın, Yıldırım Demirören'in bir dostu tarafından Katar'da dövüldüğü yönündeki haberlere ilişkin Milli futbolcudan bir açıklama geldi. Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün basında adımın geçtiği olayın gerçekle alakası yoktur. Kamuoyunun bilgisine" ifadelerini kullandı.

'FATİH TERİM VE SELAHATTİN AYDOĞDU'NUN CEZA KURULUNA SEVK EDİLMELERİ GEREKİR'

Aşçıoğlu, "Kabahat bunlarda değil. Bu rezilliği, rezillikleri görüp bilip istifasını istemeyenlerdir, başta Spor Bakanı (Çağatay Kılıç). Normalde Federasyon'un Fatih hocayı da Selahattin'i de ceza kuruluna sevk etmesi gerekir. Kamuoyunun önünde kavga ettiler çünkü. Hadi mesajla beni sevk edenler etsin de görelim" dedi.

YORUMLAR 7
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    yıldırım demirören, terimi de al git
    Cevapla
  • paşam123 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu demirören enteresan bir adam. adamda ticari zeka sıfır. Yöneticiliği ise ortada. Anlamıyorum arkadaş, o koltuğa yakışan, onu taşıyan bir adam yok mu şu benim güzel ülkemde!!!
    Cevapla
  • adammısınız 6 yıl önce Şikayet Et
    ardayı yumruklayanın bu ülkede yeri yok
    Cevapla
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam İspanya'da ama bazıları hala Arda istismarı yapıp ismini duyurmaya çalışıyor,sonrada Arda reklamı diyecekler yine,Arda ne yapsın.
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylüyor , ikiside istifa etmeli . Önce ahlak ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle