A Milli Takımı reddeden Kerem Demirbay yıkıldı!

Almanya milli takımında oynayan Türk asıllı futbolcu Kerem Demirbay, Konfederasyonlar Kupası'nda oynayamadığı için duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

A Milli Takımı reddeden Kerem Demirbay yıkıldı!
A Milli Takımı reddeden Kerem Demirbay yıkıldı!
GİRİŞ 23.06.2017 13:52 GÜNCELLEME 23.06.2017 13:52
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Türk Milli Takımı yerine Almanya'yı seçen Kerem Demirbay, FIFA Konfederasyonlar Kupası'ndaki iki maçta forma şansı bulamamaktan dolayı üzüntü yaşıyor.

Kerem Demirbay, Almanya'nın Şili oynadığı karşılaşmanın ardından TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Çok hızlı bir maçtı tempolu geçen bir maçtı ama sonuç bizim için kötü de değildi ama daha da iyi olabilirdi. Kesinlikle zor bir maç olacak, herhalde Şili gibi iyi futbol oynayan bir ekip değildir. Kuvvetli olan, iyi fiziği olan bir takım ama biz iyi bir futbol oynuyoruz zor bir maç olacak inşallah kazanırız. Ben futbolcuyum her maçta oynamak istiyorum. nasip kısmet inşallah hoca bana güvenir ve şans verir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 23
  • Anatolia 6 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa doğan da almanyayı seçti üç beş oynadı sonrası yok, adam almanya da yorumculuk bile yapamıyor burada yapıyor. Lafta Alman milli oyuncusu... Hehhehhee :)
    Cevapla
  • Ayazagalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bır adam vatanını .bayragını degısıyorsa bunun kalıtesını tartısmaya gerek olmadıgını dusunuyorum
    Cevapla
  • Bamsı Beyrek 6 yıl önce Şikayet Et
    daha bu iyi günlerin :) sana bırak o formayı vermeyi milli takım otobüsüne ucagına bile binemiyecen ilk ve son milli takım günlerin :)
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir futbolcu kendisine gelen milli formayı reddediyorsa bilinki bunun altında vatan hainliyi (pkk-hdp-) ve alfebede harf burakmayan terör örgütü sempatizanlığı vardır.
    Cevapla
  • Körfez 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki bizde olsa terim oynatacaktı,mehmet ekici,yunus mallı,nuri şahin ve diğerleri kaç maç oynadı? varsa yoksa arda selçuk burak caner topal gönül
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle