Arda'dan sonra Burak Yılmaz: Ben de bırakıyorum!

Burak Yılmaz, Arda Turan'a "Sen Milli Takımı bırakıyorsan ben de bırakıyorum." dedi, Arda "Senden dostun olarak rica ediyorum, yapma." diyerek engel oldu.

GİRİŞ 09.06.2017 09:48 GÜNCELLEME 09.06.2017 10:52
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Makedonya maçının ardından gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve tepki gösteren Arda Turan, Takım uçağında imza attığı olayın ardından Milli formayı bir daha giymeyeceğini açıklamıştı.

Düzenlediği basın toplantısında Arda Turan'ın, Ay Yıldızlı formayı bıraktığını açıklaması, Slovenya'daki kampta şok etkisi yarattı. Çünkü en yakın arkadaşları dahi Arda'nın böyle bir karar alacağını beklemiyordu. En yakın dostu Burak Yılmaz dahi...

ARDA ARKADAŞLARINI BİLE ŞAŞIRTTI

Bu karar sonrasında Arda Turan, Slovenya'da takım otelinden ayrılmadan önce arkadaşları ile bir araya geldi. İşte o toplantıda Burak Yılmaz sürpriz bir çıkış yaptı.

"BEN DE BIRAKACAĞIM"

Duygusal yoğunlukla birlikte Burak Yılmaz, "Ben de bırakacağım. Sen böyle bir karar aldıysan ben de Milli Takımı bırakıyorum" dedi. Ancak Arda Turan, buna engel oldu.

ARDA: BENİM YAŞADIĞIM BENİ BAĞLAR

Arda, yakın dostu olan Burak'a, "Hayır, benim yaşadığım konu ayrı ve beni bağlar. Bu milli dava ve milli forma. Senden dostun olarak rica ediyorum asla böyle bir şey yapma" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz da duygusal yoğunlukla yaptığı bu çıkışın ardından Arda ile konuştuktan sonra "Haklısın" diyerek bu kararından vazgeçti.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 105
  • Alperen61 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim bıraksın. Milli takım zaten rahatlar. Hem maddi hem manevi
    Cevapla
  • Isa 6 yıl önce Şikayet Et
    Birakmaniz milli takim icin coook iyi olur cunku cok daha yurekli oyuncular canla basla oynamayi bekliyen kimlikle degil
    Cevapla
  • Muammer Bulğa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bilal meşe denen kendini bilmez milliyet gazetesi yazarı Arda Turan herkes yargısız infaz ediyor aralarındaki sıkıntı referandum da arda neden evet cephesinde ben buradan Fatih Terimi kınıyorum
    Cevapla
  • Sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakırsanız bırakın siz yoksunuz diye ülkemizi temsil eden futbolcumu yok. Nedir bu tavırlar,yeter gayrı gidin yolunuza
    Cevapla
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah arda yanlış yaptı peki kim bu Bilal meşe kimse sorgulamıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle