Uçakta bir skandal daha! Yine Arda...

Arda Turan’ın Makedonya maçı sonrası Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe’ye saldırmadan önce başka bir skandala imza attığı ortaya çıktı.

Uçakta bir skandal daha! Yine Arda...
Uçakta bir skandal daha! Yine Arda...
GİRİŞ 08.06.2017 11:53 GÜNCELLEME 08.06.2017 17:57
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

Ay-Yıldızlı kafilenin, Türk Hava Yolları’nın özel seferiyle Üsküp’ten İtalya’nın Trieste kentine hareketi öncesi Arda ile pilotlar arasında gerilim yaşandığı öğrenildi. Uçağa binerken kokpite girmek isteyen Turan, pilotların olumsuz cevabı karşısında büyük bir şok yaşadı. Israrlı tutumunu sürdüren Arda’nın pilot kabinine girmek için THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’yi arayarak ricada bulunduğu ancak uçuş ekibinin bu isteği yerine getiremeyeceğini yıldız oyuncuya söylediği bildirildi.

Daha önce Milli Takım’ın Lüksemburg’la oynadığı maçın ardından kokpite girerek anons yapan Arda yüzünden yüklü miktarda para cezasına çarptırılan pilotlara verilen kesin talimat sonrası, kabine kimsenin alınmadığı yıldız oyuncuya söylendi. Bu gelişme üzerine sinirli bir şekilde koltuğuna ilerleyen Arda’nın, Bilal Meşe’yi gördüğü anda ağıza alınmayacak küfürlerle deneyimli gazeteciye saldırdığı belirtildi.

YORUMLAR 140
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni tebrik ediyorum arda.. Kaostan olaylardan beslenen prim yapan ve olay bulamayınca kendi imkanlarıyla olay yaratmak isteyen bir gazeteciye haddini iyi bildirmişsin helal olsun..
    Cevapla
  • Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Bilal Mesenin yazisini okursaniz ardanin ailesine serefine namusuna dil uzatmadigini gorursunuz.Ilk once okuyun sonra yorum yapin.
    Cevapla
  • Fethiyeli 6 yıl önce Şikayet Et
    bazıları gerçekten saçmalamış. Sen bu kişileri şöhretli yetenekli zengin diye ayrı kefeye koyar ve yasalar önünde onlara esneklik ayrıcalık tanırsan bana semer vuruyorlar diye ağlamayacaksın. Çünkü bu senin eserin!
    Cevapla
  • hüsnü 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda yalnış yapmıştır tamamda hırsızın hiçmi suçu yok.O zaman isteyen reyting için istediği haberi yapsın.Sonra pişkin pişkin adamın karşısına otursun bak sen bana bişey yapamazsın desin
    Cevapla
  • Remzi 6 yıl önce Şikayet Et
    bakın arkadaşlar bir Arda kolay yetişmiyor. 80 milyonluk ülkeyiz var mı başka bir Arda. O yüzden Arda'nın bazı davranışlarına müsamaha göstermeliyiz. Pilotun yaptığı büyük hata , bu herhangi bir adam değil, kokpite girmek istiyorsa girecek tabiki , THY genel müdürü derhal o pilotu uyarmalı.
    Cevapla
  • Hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Kurallar bazı insanlar için ufak değişikliklerle esnetilebilir. Örneğin milletvekilleri uçağa binerken vip kısmından geçiyor, çünkü seçilmiş, özel kişiler onlar, Arda da milli takımımızın kaptanı , diğer insanlar ile aynı kefeye koymayın. Misal Cumhurbaşkanımızla biz aynı mıyız, onun gibi düşünün lütfen, o yüzden kurallar da milli menfaatlerimiz için esnetilebilir.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    kural kuraldır kardeş ! kim olursa olsun ARDA kim ? neticede bir vatandaş. ayrım mı yapılsın onu mu diyorsun ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle