Fatih Terim: Müdahele etmedim, çünkü...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ın Bilal Meşe'ye saldırısı ve Milli Takım kariyerini noktalaması hakkında konuştu.

Fatih Terim: Müdahele etmedim, çünkü...
Fatih Terim: Müdahele etmedim, çünkü...
GİRİŞ 06.06.2017 20:35 GÜNCELLEME 06.06.2017 20:35
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ın uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye fiziki saldırıda bulunması ve küfür etmesi nedeniyle kadro dışı kalması, ardından da milli takımı bırakması olayının ardından konuştu.

Kosova maçı öncesinde yapılan idman öncesinde gazetecilerin yanına gelen ve kameraların kapatılmasını isteyen Terim, yaşananlar nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu kaydetti.

Arda'nın psikolojik olarak belki de hazır olmadığını kaydeden teknik adam, "Yaşanan olaylardan dolayı üzgünüm. Böyle olmasını kimse istemezdi, ben de istemezdim. Arda bizim evladımız. Psikolojisi belki o an için hazır değildi. Hem sizin için, hem Arda için üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Uçakta olaya müdahale etmemesinin nedeni ile ilgili de konuşan Fatih Terim, "En ön kısımdaydım, duyamadım. Hosteslerle basın mensupları arasında bir gerginlik oldu zannettim. İnce bir ses geldi, kadın sesi sandım. Olayı bana sonra yardımcıların anlattı. Olay sakinleşsin, otele gidip, dinlenelim, detaylı görüşürüz dedik. Ertesi gün de böyle bir karar aldık. Gün boyu toplantı yaptık ve bu karar çıktı" dedi.

YORUMLAR 46
  • Messi 6 yıl önce Şikayet Et
    Duyma Mış Mış Ben de Lionel Messi yim bu milletin aklıyla dalga geçiyorlar bu ülkede Arda gibi futbol adına Güzel olan ne varsa yediniz bitirdiniz Afiyet olsun
    Cevapla
  • urfalimuslum 6 yıl önce Şikayet Et
    yeme bizi terim ..geçmişten kuyruk acın vardı iyi bahane oldu senin için..sürekli tv lerde onla bunla polemiğe girdin .. futbolcularınla yüzgöz olup onlarlada polemiğe girdin..ve kibir uğruna en kaliteli futbolcumuzdan ettin bizi..ayrıca gazetecilere kutsanmış insan gözüyle bakmayın arkadaşlar..meslekleri gereği tüm algı operasyon malzemeleri kendilerinde..biri bin yapıp sunuyorlar millete..kimbilir ne deyipte çıldırtmıştır adamı..hem o amigoyu uçağa alan federasyondada suç var kesinlikle..moral verilmesi gerekirken strese sokmuşlar adamı ve şimdide halk kahramanı oldular başımıza
    Cevapla
  • BİRİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim Arda yı çekememiş , ya arkadaş milli takım bence doğru karar,Turan yanlış hareket yaptı kadrodan çıkarıldı,son dönemler de zaten formsuzdu barcelona dan yollandı .
    Cevapla
  • asaf 6 yıl önce Şikayet Et
    arda, terim'in egosuna ters. terim ozan tufan gibi bagirip cagirip, egosunu tatmin edebilecegi oyunculari ister. almanya'da ist duzey top oynayan hakan calhanoglu, omer toprak, yunus malli bir turlu takima monte edilemedi. cunku terim, bu adamlara egosunu yedirteme.
    Cevapla
  • Şahan 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hocaya laf yok o en iyi o en mükemmel en doğru en süper Türkiyede ondan daha iyisi yok avrupa fatihi arda da kim barselonada oynamış avrupada şampiyonluklar yaşamış pehhh çokta önemli kişikendinden bilirmiş her işi ardanın egosu ardayı yedi imasından belli yok abicim yalaka olucan el pençe olucan güce tapıcan sen adamsın ağam biz neyizki olucan öyle olmazsan ne görürler ne duyarlar ne bilirler ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle