Fatih Terim: 'Hiçbir kupa tesadüf değildir...'

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi finalindeki Ajax - Manchester United maçı için yer aldığı İsveç'te özel açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: 'Hiçbir kupa tesadüf değildir...'
Fatih Terim: 'Hiçbir kupa tesadüf değildir...'
GİRİŞ 24.05.2017 22:26 GÜNCELLEME 24.05.2017 22:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın UEFA Kupası finalinde olabileceğini kaydeden Terim, "Az önce eşime de söyledim.. "Ya Fulya, Beşiktaş da şu an burada olabilirdi, çok hak ettiler, çok iyi oynadılar" dedim. Ortada bir kupa var ise, bunu alıyorsanız, mutlaka önemli işler yapmışsınızdır. Binlerce kulüp, hoca var. Kupası olmayan çok kişi var. Manchester'ın müzesinde UEFA Kupası yok. Şampiyonlar Ligi var. Eee UEFA da olsa kötü mü olur?" ifadelerini kullandı.

UEFA Kupası'nın da önemli bir kupa olduğunu vurgulayan Terim, "Hangi kupayı alırsanız alın, büyük emek var. Teneke kupası bile olmayanlar var, onlar ne yapacak? En büyüğü tabii ki Şampiyonlar Ligi. Sonra UEFA, sonra kendi liglerindeki kupalar. Hiçbir ciddi başarı tesadür değildir ve ciddi başarılar emek ister." dedi.

YORUMLAR 6
  • tgb 6 yıl önce Şikayet Et
    imparotor
    Cevapla
  • ARİF KARA 6 yıl önce Şikayet Et
    değildir yaa.. hersene gs ya final ya yarıfinal oynuyor kupayı tesadüfen almamıştır.
    Cevapla
  • KADER 6 yıl önce Şikayet Et
    Terim atmasyon. Türk milli takımı seninle ne başarı gösterdi.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki her turnuvaya katilip yari finaller finaller oynamisizda fatih terim iclerindeki en kotusu.arkadasim milli takim tarihinde 4 kez avrupa sampiyonasina gitti 3,unde fatih terim vardi.digerindede agirligini fatih terimin yetistirdigi g.sarayli oyuncular vardi.daha basarili ikinci bir ismi soylede bizde bilelim
    Cevapla
  • hüseyin öztürk 6 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan konuşmak daha iyi olurdu
    Cevapla
  • musab 6 yıl önce Şikayet Et
    konuşmuş yine bay kibir!....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle