Skandal adam Demirbay'dan şaka gibi açıklama!

Türk ve Alman futbol federasyonları arasındaki yarışta tercihini Almanya'dan yana kullanan Kerem Demirbay sessizliğini bozdu.

Skandal adam Demirbay'dan şaka gibi açıklama!
Skandal adam Demirbay'dan şaka gibi açıklama!
GİRİŞ 18.05.2017 16:57 GÜNCELLEME 18.05.2017 16:58
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Kerem Demirbay'ın milli takım tercihinde Türkiye ile Almanya arasında gidip gelmesi düne damgasını vurmuştu.

Yıldız futbolcu yaşanan olaylarla ilgili olarak Bild gazetesine konuştu.

Gazeteye göre sadece Almanya vatandaşı olan Demirbay, Türkiye Futbol Federasyonu'nun daima kendisinden Türkiye için oynamasını talep ettiklerini söyledi. 15 Mayıs'ta bir federasyon yetkilisinin yanına gelerek dün TFF'nin sitesinde de yayınlanan mektubu kendisine verdiğini kaydeden Demirbay, içeriğini incelemeden kağıda imza attığını söyledi.

Joachim Löw'le Salı akşamı uzun bir konuşma yaptıklarını belirten futbolcu Alman milli takımını seçmeye karar verdiğini söyledi.

Bild, TFF'nin web sitesinde yayınlanan mektupta geçen 'Hem Türk hem de Alman vatandaşlığı statüsüne sahibim' ifadesinin de yanlış olduğunu savundu. Gazete Kerem Demirbay'ın Türkiye'yi seçseydi bile Milli Takımda oynayabilmesi için vatandaşlık başvurusu yapması gerektiğini yazdı.

YORUMLAR 47
  • sizce 6 yıl önce Şikayet Et
    hocam türklüğü ve türkiye sevgimizi kenara bırakarak düşünelim... siz hangi milli takımı secerdiniz???? fatih terimli hiçbir başarısı olmayan mı yoksa yıldızlarla dolu en kotu doneminde basarı eden alman milli takımınımı... hangisi kariyer için iyi bir sıcrayıs olurdu???
    Cevapla
  • sözünözü 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim adam türk milli takımını neden seçsin.Orada yetişmiş,oranın kültürünü öğrenmiş,bunlara ilaveten türk örf,adet ve kültürüyle ilgili gereken eğitimi de almadıysa neden seçsin milli takımı.milli takımın başında f.terim denen ukala,egoist ve cebini düşünen bir adam var.Milli takımda formayı çalışana değil canının istediğine,arasının iyi olduğuna forma veren bir adam var.bunlara ilaveten de alman milli takımının oyuncusu ve türk milli takımının oyuncusu kartvizitlerinden sizce hangisi kariyer açısından daha geçerli.Son olarak ta bu adam o kadar da aman aman diye yanacağımız bir adam değil.
    Cevapla
  • Sedat 6 yıl önce Şikayet Et
    Sallayın şu adamı sıradan bir futbolcu nereye ait olduğunu hala netlestiremeyen insanın karakteri oturmamış demektir.
    Cevapla
  • buharalı 6 yıl önce Şikayet Et
    hala burda yorum yaparken bunun bi tercih olduğunu söyleyenler var ....yorumcular size soru sorayım .aslında herzaman bize düşmanlık yapan oradaki gurbetçileri amip gibi gören tarihi belli ve son Zaman'larda aşikar olarak bu düşmanlığı yapan bi Almanya dan bahsediyoruz ya ...konu futbol değil konu taraf olmaktı.....KONUYU İYİ ANLAYIN...yok kariyermiş yok parasına para katmakmış...konuştuğunuzda ya hayır konuşun ya susun . ne zaman susacaksınız???????
    Cevapla
  • Enver 6 yıl önce Şikayet Et
    80 milyon insandan 11 tane adam çıkartamıyoruz sonra gidip adam almanyayı seçti diyoruz biraz kendimize baksakta ondan sonra yorum yapsak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle