Fatih Terim'in planı ortaya çıktı!

Türkiye Sportif Direktörü Fatih Terim, Galatasaray'da çalıştığı dönemde transfer ettiği Bruma'yı Türkiye Milli Takımı'na kazandırmak için nabız yokluyor.

Fatih Terim'in planı ortaya çıktı!
Fatih Terim'in planı ortaya çıktı!
GİRİŞ 12.04.2017 14:34 GÜNCELLEME 12.04.2017 19:21
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Portekiz'in önde gelen spor gazetelerinden O Jogo'nun haberine göre; Portekiz Milli Takımı'nda henüz A Takım seviyesinde forma şansı bulamayan 22 yaşındaki futbolcuyla görüşen Fatih Terim, Türkiye formasını giymesi için Bruma'ya teklif yaptı.

Deneyimli teknik adamın bu fikrini hayata geçirmek için federasyonu da bilgilendirdiği öne sürülürken, Bruma'nın Türk vatandaşlığına başvurabilirmesi için önünde iki sene var. 2013 yazında Sporting Lizbon'dan Galatasaray'a transfer olan Portekizli futbolcunun, Türkiye Milli Takımı'nda oynayabilmesi için prosedürlere göre Türkiye'de beş sezon geçirmesi gerekiyor. Bruma, 2015/2016 sezonunda La Liga ekibi Real Sociedad'da kiralık oynadı.

Portekiz formasını ilk olarak 16 Yaş Altı seviyesinde sırtına geçiren Bruma, bugüne kadar 75 kez alt yaş kategorilerinde Portekiz Milli Takımı'nda oynadı.

YORUMLAR 12
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim. Anadolu yu zahmet olmazsa dolaş bakalım 1. Lig 2.3.liglerde amatör ligde neler oluyor nasıl futbolcular var. Aldığın paranın hakkını ver. Yan gelip yatma milli maçtan milli maça. Konferans olursa Antalya da..haha hii. yani yiyinti. Ohh.
    Cevapla
  • İrfan 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamın kendi takımına hayrı yokki Milli takıma hayrı olsun bence bir an önce Terim Milli takımı bıraksın gelen kişi Türk futbolcu bulur
    Cevapla
  • lazoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    asgari ücretle geçinmeye çalışan binlerce insanın oldugu türkiyemde boş bir iş için milletin milyonlarını bu adama yedirenlere hakkımız helal değil....
    Cevapla
  • Afyon 7 yıl önce Şikayet Et
    Emre mor yeter ve artar bize.
    Cevapla
  • fatih serdan 7 yıl önce Şikayet Et
    bence survivordan ilhan mansiz ve serhati milli takima geri alicak bu aldigi maasi haketmeyen karaktersiz ts bjk maci varken ne işi vardi orda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle