Ne yaptın Emre Mor! Yok böyle çalım

Moldova maçında harikalar yaratan genç yıldızımız Emre Mor, Vadim Bolohan'a attığı müthiş çalımla rakibini futboldan soğuttu.

GİRİŞ 28.03.2017 09:30 GÜNCELLEME 28.03.2017 11:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımımız, Finlandiyagalibiyetinin ardından Eskişehir'de hazırlık maçı kapsamında Moldova'yı konuk etti. Milliler karşılaşmadan 3-1 galip ayrılırken oynanan futbol büyük beğeni topladı.

Maça fırtına gibi başlayan milliler, 14. dakikada Emre Mor'la öne geçti. 24. dakikada kafayla ağları sarsan Ahmet Çalık, ay yıldızlıları soyunma odasına 2-0 önde götürdü. 2. yarıda bu kez sahneye Cengiz Ünder çıktı ve 52. dakikada harika bir golle farkı üçe çıkardı. 90+2. dakikada Ginsari'nin golü ise maçın skorunu belirledi.

EMRE MOR'DAN NEFİS ÇALIM

Maçın 16. dakikasında sağ kanatta topla buluşan genç Emre, ayaklarının çabukluğunu kullanarak attığı çalımla rakibi Vadim Bolohan'ı adeta hayata küstürdü.

YORUMLAR 10
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    harika çocuk
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah nazardan saklasin , Bebe % 20 kosuyor % 80 ucuyor Ayyildizin yer teyyaresi mubarek..
    Cevapla
  • Fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda'dan çok daha iyi ama hız var çalım var ama topu ayağında çok tutuyor Emre bazen basit oynaması gerektiğinin farkına varmalı. Şahsi görüşüm bireysel başarı yerine takım başarısı çok daha önemli.
    Cevapla
  • Hakan Olgun Germany 7 yıl önce Şikayet Et
    cok abartiyorsunuz, calim atti noldu topu kaybetti :)
    Cevapla
  • aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    adam emreyi göremiyor bile maşallah o kadar hizli ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle