Eskişehir'de ilklerin gecesi!

A Milli Futbol Takımımız hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in sahaya sürdüğü genç oyunculardan kurulu kadro oynanan futbol ile büyük beğeni topladı.

Eskişehir'de ilklerin gecesi!
Eskişehir'de ilklerin gecesi!
GİRİŞ 27.03.2017 21:10 GÜNCELLEME 27.03.2017 21:51
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Türkiye A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Eskişehir'de Moldova ile karşı karşıya geldi. Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanan mücadeleyi A Milli Takımımız 3-1'lik skorla kazandı.

Ay-yıldızlılarımıza galibiyeti getiren goller 14. dakikada Emre Mor, 24. dakikada Ahmet Çalık ve 52. dakikada Cengiz Ünder'den geldi. 3 oyuncu da, A Milli Takım'daki ilk gollerini kaydetti. Moldova'nın tek sayısını ise 90+2. dakikada Ginsari attı.

Onur, Şener, Çağlar, Ahmet, Güray, Okay, Oğuzhan, Emre Çolak, Emre Mor, Cengiz ve Enes 11'iyle çıktığımız mücadelede Emre Mor başta olmak üzere genç oyuncuların performansı beğeni topladı.

A Milli Takımımız, Dünya Kupası Elemeleri'nde 6. maçında, 11 Haziran günü Kosova deplasmanında çıkacak.

Türkiye: 3 - Moldova: 1

Stat: Yeni Eskişehir

Hakemler: Genc Nuza, Fatlum Berisha, Bujar Selimaj (Kosova)

Türkiye: Onur Kıvrak (Dk. 46 Harun Tekin), Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Çağlar Söyüncü, Güray Vural, Oğuzhan Özyakup (Dk. 64 Deniz Türüç), Okay Yokuşlu, Emre Mor (Dk. 83 Yunus Mallı), Emre Çolak (Dk. 69 Kaan Ayhan), Cengiz Ünder (Dk. 83 Cenk Tosun), Enes Ünal (Dk. 76 Serdar Gürler)

Moldova: Pascengo, Racu (Dk. 46 Posmac), Golovatenco, Epureanu, Bolohan, Dedov, Cebotaru, Cojocari, Mihaliov (Dk. 46 Antoniuc), Ginsari, Bugaiov (Dk 56 Sidorenco)

Goller: Dk. 14 Emre Mor, Dk. 24 Ahmet Çalık, Dk. 52 Cengiz Ünder (Türkiye), Dk. 90+1 Ginsari (Moldova)

Sarı kartlar: Dk. 33 Cojocari, Dk. 39 Ginsari (Moldova), Dk. 61 Okay Yokuşlu (Türkiye)

YORUMLAR 35
  • player 6 yıl önce Şikayet Et
    moldovayla maç oynuyoruz bayram havasına çeviriyorlar bu hocayla bu iş yürümüyor artık bu işleri bıraksın kendini dogaya salsın.
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    okay sarıyı 61 de görmüş. Ey Allah'ım yarebbim yaaa:D:D:D
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Konya Antalya Eskişehir ve diğer illerimiz milli takimimiza uğurlu geliyor başarıların devamını diliyorum
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    yakında mahalle takımlarıyla mac yapacaz, kimi kandırıyorsunuz bu macla, fatih terimin egosunu tatmin ediyoruz baska bişey değil. ..
    Cevapla
  • Yürüyenler 6 yıl önce Şikayet Et
    Son zamanlarda büyük takımlara karşı tecrübeli futbolcularımız da başarı sağlamıyorlar ki. Son avrupa kupasında sahada yürüdüler. Ben o oyunculara yürüyen oyuncular diyorum :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle