Yıldız isim için tepki! 'Milli Takımda ne işi var'

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi'nde A Milli Takım'ın Finlandiya ile oynayacağı maçı ve son gelişmeleri değerlendirdi.

Yıldız isim için tepki! 'Milli Takımda ne işi var'
Yıldız isim için tepki! 'Milli Takımda ne işi var'
GİRİŞ 24.03.2017 15:18 GÜNCELLEME 24.03.2017 17:33
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Demirkol, "Savunma ikilimiz belli değil. Benim hiç umudum yok. Finlandiya puan durumunun anlattığı bir takım değil. Umarım bu maçı kazanırız. Finlandiya, grup maçlarını izlediğim kadarıyla çok dengeli bir takım. Yani bizim sevmediğimiz bir tarz. Biz biraz daha kaosu seviyoruz.

"Gruptan çıkacağımızı düşünmüyorum"

Antalya seyircisi çok iyi seyirci. Bu konuda bir avantajımız var. Gruptan çıkacağımızı düşünmüyorum. Ama bugün maç maç düşünüp kazana kazana gitmek lazım. Umarım olur.

"Volkan Şen'in neden yer aldığını anlamıyorum"

Defansın göbeği ile ilgili endişem var. Daha istikrarlı bir ikili lazım. Ömer milli takımda bir türlü olmadı. Gökhan Gönül'ün ekstra oynaması lazım bugün. Selçuk'un ve Arda'nın liderliğine ekstra ihtiyaç var. Arda'nın merkeze çekilmesini kendi adıma doğru bulmuyorum. Hocanın da planını merak ediyorum. Volkan Şen'in neden yer aldığını anlamıyorum. Milli takıma çağrılma sebebini anlamıyorum. Bu performansla milli takıma nasıl çağrıldı merak ediyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR 48
  • emekli 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum. Takımına faydası olmayan, aldığı her topun çoğunluğunda kaybeden biri. Adam hırslıymış. kime faydası oldu bu hırsın. Fatih Hoca hissi davranıyor. Dua etsinde maç kazanıldı.
    Cevapla
  • agah 7 yıl önce Şikayet Et
    bu takim bu grupta 4.olur.finlandiya kosova dan ne alirsak o.gerisinden anca beraberlik aliriz.Ardindan da hoca gider giderken de kabahati herkese yukler kendisi disinda tabi.
    Cevapla
  • arif 7 yıl önce Şikayet Et
    bende anlamiyorum. topal niye defansib gobeginde hiç mi oranin kendi oyuncusu yok. topal ortada oynasa daha iyi takim oluruz. calhanoglunun yokluğu iyi oldu.volkan heran rakibi veya hakemi dovecekmis gibi. bizim birazda saygili oyunculara ihtoyacimiz var diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • trakyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    tutturamadın memeet adam gecenin en iyilerindendi
    Cevapla
  • tuğrancı 7 yıl önce Şikayet Et
    valla bende senin ne halt analiz yaptigina anlam veremiyorum, volkan şen kadar hirsli oyuncu mu var?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle