FIFA'dan emsal karar!

FIFA, her fırsatta ay yıldızlı formayı giymek istediğini söyleyen yıldız futbolcunun durumuna emsal teşkil edecek bir karara imza attı.

FIFA'dan emsal karar!
FIFA'dan emsal karar!
GİRİŞ 23.03.2017 18:26 GÜNCELLEME 23.03.2017 18:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Arjantin doğumlu, İtalyan futbolcu Ezequiel Schelotto'nun Arjantin Milli Takımı'nda oynamasına izin verdi.

Arjantin doğumlu İtalyan futbolcu Schelotto, Atalanta forması giydiği yıllarda gösterdiği performansla İtalya Milli Takımı kadrosuna çağrıldı.

2012 yılında İngiltere'ye karşı oynanan hazırlık maçında görev aldı. Ancak o maçtan sonra bir daha "Gök Mavililer"in formasını giyemedi.

Bu sezon Sporting Lizbon'da üst düzey performans sergileyen 27 yaşındaki futbolcu, Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Edgardo Bauza tarafından milli takıma davet edildi. Tangocuların formasını giyebilmek için FIFA'ya başvuran Schelotto'ya izin çıktı.

TOLGAY'A DA EMSAL OLACAK

Arjantinli futbolcu için verilen bu karar, Beşiktaşlı Tolgay Arslan için de emsal teşkil edecek. Yıldız futbolcu, 2009 yılında U17 Türk Milli Takımı'nda forma giydikten sonra tercihini Almanya'dan yana kullanmıştı.

2012 yılında Türkiye'ye karşı oynanan maçta panzerlerin formasını giyen Tolgay Arslan, ardından Türk Milli Takımı'nda dönmek istemiş ancak FIFA tarafından reddedilmişti.
"Türk milli takımından teklif gelirse seve seve oynarım" diyen Tolgay Arslan'a milli takım kapılarının açılıp açılmayacağı ise merak konusu... 

YORUMLAR 13
  • Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendi takımında bile yedek kalıyor forma giyemiyorsun, milli takımın düzeyi bu kadar mı düşük?.. Gerçi Terim yedek değilsen takıma almıyor, sende haklısın...
    Cevapla
  • usta 7 yıl önce Şikayet Et
    atiba oguzhan talisca 3 lüsünden hangı bırını kesebılır sence heralde yedek olacak boş yorumlar yapmayın ya bence tam mıllı takımın aradıgı orta saha oyuncusu bızım milli takımda barcelona deil hani bilmem anlatabıldımmı ?
    Cevapla
  • CAN BASKAN 7 yıl önce Şikayet Et
    EVET EVET EVET EVET. EVET KAYSERI / HOLLANDA. Evet evet
    Cevapla
  • Hasan Yücel 7 yıl önce Şikayet Et
    Tolgaya gelene kadar çooook adam var oynayabilecek kapasitede.
    Cevapla
  • Zaza 7 yıl önce Şikayet Et
    Kim say bakalim
    Cevapla
  • cetin 7 yıl önce Şikayet Et
    almanya da oynayamayınca bir anda vatan sevgisi ortaya çıkıyor . sağol kalsın
    Cevapla
  • yav hee hee 7 yıl önce Şikayet Et
    hangi renkli takımı tutuyosun ?
    Cevapla
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    gitsin almanlarla oynasın.seçimini yapmış bir kere.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle