İstanbul'da milli maç oynanacak mı?

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "İstanbul’da milli maç oynanacak mı?" sorusuna cevap verdi.

İstanbul'da milli maç oynanacak mı?
İstanbul'da milli maç oynanacak mı?
GİRİŞ 22.03.2017 14:23 GÜNCELLEME 22.03.2017 14:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, İstanbul’da milli maç oynanmamasıyla ilgili, “Ne zaman İstanbul taraftarı kendi takımı için değil, milli takımı desteklemek ve milli takım oyuncuları için orada olurlarsa bizimde ilk maçımız İstanbul’da olacaktır” dedi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Finlandiya maçı ve stadın dolu olması ile ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Demirören, “Bizim dönemimizde artık milli takım maçlarını ful oynar hale getirdik. Gerçek bir milli takım seyircisi oluşturduk. Antalya ve Konya seyircilerine teşekkür ediyorum. Antalya seyircisinin cuma akşamı takımı sonuna kadar destekleyeceğine inanıyorum. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Ama dünyanın sonu değil. Bundan sonra da 6-7 maçımız var. Takımımıza ve ekibimize güveniyorum" dedi.

“İSTANBUL’DA MİLLİ MAÇ OYNANMAMASI”

Demirören, Ali Koç’un, “İstanbul taraftarı olarak milli takımı özledik, kayda geçsin” sözüne ise şu cevabı verdi:

“Bizde orada oynamayı çok istiyoruz. İstanbul’da çok iyi stadyumlarımız var. Ne zaman İstanbul taraftarı kendi takımı için değil veya kendi takımının oyuncusu için değil, kendi takımının forması ile değil, milli takımı desteklemek ve milli takım oyuncuları için orada olurlarsa bizimde ilk maçımız İstanbul’da olacaktır” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 6
  • noname 7 yıl önce Şikayet Et
    tamam da sayın demirören in saydığı kriterlerin artık yerine geldiğini nasıl anlayacaz? tamam şimdi oldu artık maç verebiliriz neyi görünce diyecek merak konusu?
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    federasyon başkanının vizyon fukarası olduğu bu olayda bile belli...
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda milli maç oynatamayan korkak federasyon
    Cevapla
  • denizz 7 yıl önce Şikayet Et
    dogru yapiyor fedarasyon oynatmasin once mac izlemeyi ogrensin taraftarlar
    Cevapla
  • UltrAslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Istanbulda oynanmasin sadece küfür var
    Cevapla
  • Serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Kadikoyde yasayan biri olarak ben de bu karari destekliyorum. Istanbul seyircisi dibine kadar siyasete ve fanatiklige bulasmis. Yahu milli macta kulup tezahurati veya siyasi slogan atilir mi? Kendi takimindan olmayan futbolcu yuhalanir mi? Hem biraz da anadoludaki kardeslerimiz milli takima doysunlar. Yurekten destekleri icin onlara ayrica tesekkur ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle