İdmana damga vuran Terim-Volkan Şen diyaloğu!

Milli Takım'ın ilk idmanında kaçırdığı gollerle morali bozulan Volkan Şen'e Fatih Terim moral verdi.

İdmana damga vuran Terim-Volkan Şen diyaloğu!
İdmana damga vuran Terim-Volkan Şen diyaloğu!
GİRİŞ 22.03.2017 12:35 GÜNCELLEME 22.03.2017 12:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde cuma günü Finlandiya ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya'da sürdüren A Milli Takım'da önceki akşam yapılan idmana Volkan Şen ile Fatih Terim arasındaki diyalog damga vurdu.

Finlandiya için gerçekleştirilen ilk antrenmanda yapılan çift kale maçta Volkan Şen'in sezonun genelinde olduğu gibi girdiği müsait pozisyonları kaçırması başta Fatih Terim olmak üzere takım arkadaşlarının da dikkatinden kaçmadı.

Son bir sezondur bu konuda psikolojik olarak çok etkilenen Volkan ne yaptıysa bu duruma bir çare bulamamıştı. Taktik idmanında yakın mesafeden pozisyonları birer birer harcayınca idmanı izleyen Terim, oyuncusuna bağırarak "Kosova, Kosova. O maçı unutma" dedi.

2. GOLÜ ATMIŞTI

Fenerbahçe'de olduğu gibi Milli Takım'da da çok gol pozisyonuna girmesine rağmen finali yapmakta zorlanan Volkan, Ay-yıldızlı forma ile şanssızlığını 12 Kasım'da Kosova ile oynadığımız karşılaşmada takımın 2. golünü atarak kırmıştı.

Fatih Terim, öğrencisinden o karşılaşmayı hatırlamasını isterken, Mehmet Topal da takım arkadaşının yanına gelerek "Sakin ol, sakin kal, atacaksın" diyerek destek verdi. Bu kısa konuşmanın ardından gelen 3 topu da 3 güzel golle süsleyen Volkan üzerindeki stresi de atmış oldu.

YORUMLAR 1
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    gol atmasi onemli degil. ondanda vaz gectik. asist yapsin yeter
    Cevapla