Terim'den büyük sürpriz! Milli Takım'a yeni isim

Hakan Çalhanoğlu’nun ceza almasıyla arayışa giren Terim’in, Fırtına’da yıldızı parlayan Yusuf Yazıcı’yı düşünmeye başladığı öğrenildi.

Terim'den büyük sürpriz! Milli Takım'a yeni isim
Terim'den büyük sürpriz! Milli Takım'a yeni isim
GİRİŞ 07.02.2017 12:13 GÜNCELLEME 07.02.2017 12:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal’ın, özellikle sezonun ikinci yarısında vazgeçilmezi haline gelen 20 yaşındaki oyuncuyu, Fatih Terim’in göz hapsine aldığı öğrenildi. Hakan Çalhanoğlu’nun ceza almasının ardından o bölgeye yeni bir ismi kazandırmak isteyen ve gençlere güvenen Terim’in, Yusuf’u da yardımcılarına canlı olarak izleteceği ve oyuncunun mart ayında oynanacak milli maçlara kadarki formunu değerlendireceği öğrenildi. 

4 gol, 6 asist!

Bu sezon forma giydiği 4 Süper Lig maçında 2 gol, 2 asistlik performans sergileyen Yusuf, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 gol, 4 asistle yıldızlaştı. Bordo-Mavili taraftarların da şimdiden takımda en sevdiği oyunculardan biri olan Yusuf’un, marttaki Finlandiya ve Moldova maçlarına kadar bu formunu sürdürmesi halinde Ay-Yıldızlı formayla tanışma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. 

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 4
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    büyük bi süpriz yapta git artık seni istemiyoruz niye anlamıyosun artık
    Cevapla
  • ali bulut 7 yıl önce Şikayet Et
    fatih terimin kimi izlettigini Türk halkinin merak ettigini hic sanmiyorum bu futbol sisteminden bir halt olmaz, futbolseverlerde anliyor artik bunu,yakin zamanlarda bu maaslari kimse alamayacak cünkü taraftar bu rezilliklerden dolayi futbola ilgisini kaybediyor
    Cevapla
  • osman aga 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam hala maaş alıyor ya bizden helal olsun
    Cevapla
  • bilaal 7 yıl önce Şikayet Et
    yuhhh size be, bu kadarmi korkaksiniz, adam simdi her macda istedigini yapacak
    Cevapla