'Ben çağırdım' demişti! Gerçek ortaya çıktı

Fatih Terim, Kosova maçı sonrası yaptığı basın toplantısında, Volkan Demirel'i Milli Takım'a çağıran ilk kişinin kendisi olduğunu söylemişti. Ancak gerçek böyle değil...

'Ben çağırdım' demişti! Gerçek ortaya çıktı
'Ben çağırdım' demişti! Gerçek ortaya çıktı
GİRİŞ 13.11.2016 14:35 GÜNCELLEME 13.11.2016 14:35
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

TFF kayıtlarına bakıldığında Volkan Demirel'in ilk kez Şenol Güneş tarafından milli takıma çağrıldığı, ilk maçına da Ersun Yanal döneminde çıktığı görülüyor.

A Milli Futbol Takımımızın Kosova maçı kadrosu açıklandığında, daha önce kadroya çağrılmayan Arda Turan ve birkaç oyuncuya yeniden davet gönderildiği ancak Volkan Demirel'in yine çağrılmadığı görülmüştü. 35 yaşındaki file bekçisi, konuyla ilgili görüşleri sorulduğunda "Demek ki benim lobim yok" diyerek Fatih Terim'e gönderme yapmıştı.

Kosova maçı sonrası konuyla ilgili düşüncesi sorulan Terim ise, "Volkan'ı duydum. Volkan Demirel'i ilk kez milli takıma çağıran benim. 2005'ten 2013'e kadar da kötü oynasa da kaleyi ona verdim. Volkan'ı kadroya alırken lobisi mi vardı! 2. kaleci bile yapmadım Volkan'ı. 2008'de kırmızı kart gördüğünde dahi hep oynattım. Volkan'ın milli takımda oynama isteğine veriyorum bu sözlerini. Ne yani, Yalçın tweet atmamış mıydı bize? Bunlar olabilir." ifadesini kullandı.

Ancak TFF kayıtlarına bakıldığında, Terim'in sözlerinden farklı bir durum ortaya çıktı. Volkan Demirel'in ilk kez Şenol Güneş tarafından milli takıma çağrıldığı, ilk maçına da 28.04. 2004 tarihinde Ersun Yanal döneminde çıktığı görüldü.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 44
  • abdulhamit 7 yıl önce Şikayet Et
    biz çok unutkan milletiz.adam kaç tane maç kaybetti.sonra 2. lig takımı statüsünde olan kosava maçını zorda olsa kazandı.hemen herşeyi unuttuk,terim istifa sözü yalan oldu gitti.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    sanki kırmızı kart göreni milli takıma hiç almıyordun
    Cevapla
  • İsa efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunu devlet meselesi değil çok mu önemli. Ben 30 yılda aldığım parayı adamlar tek maçda alıyorlar
    Cevapla
  • hamza gobis 7 yıl önce Şikayet Et
    takke düştü kel göründü.
    Cevapla
  • Hakli 7 yıl önce Şikayet Et
    Kötü olduğu dönemlerde de oynattim demesi bir suç.Senin şahsi ilişkilerine göre neden bu millet üzülmüş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle