Kosova iddialı: Sahada kardeşimizi bile tanımayız!

Kosova A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Albert Bunjaki, "Türkiye maçı bizim için en zor maçlardan birisi. Hedefimiz 1 ya da 3 puan almak" dedi.

Kosova iddialı: Sahada kardeşimizi bile tanımayız!
Kosova iddialı: Sahada kardeşimizi bile tanımayız!
GİRİŞ 11.11.2016 18:29 GÜNCELLEME 11.11.2016 18:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda cumartesi günü Antalya’da, Kosova Milli Takımı ile karşı karşıya gelecek. Antalya Arena’da saat 20.00’da başlayacak maçı, Macar hakem Tomas Bognar yönetecek. Antalya’da hazırlıkların sürdüren Kosova A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Albert Bunjaki ve futbolcusu Samir Ujkani, Antalya Stadı’nda bir basın toplantısı düzenledi.

Teknik Direktör Bunjaki, yarınki maçla ilgili “Bizi güzel bir maç bekliyor” değerlendirmesi yaparak hedeflerinin puan almak olduğunu söyledi. Hırvatistan’a karşı kötü bir oyun sergilediklerini belirten Bunjaki, şunları söyledi:

“Türkiye ve Finlandiya maçından puan alabilirsek bizim için iyi olacaktır. Türkiye’nin grupta ne kadar şansı varsa bizim de o kadar şansımız var. Genç bir takımız ancak tecrübeli oyuncular var aramızda. Hırvatlara karşı kötü bir oyun sergiledik ve kötü bir sonuç aldık. Türkiye maçı bizim için en zor maçlardan birisi. Türkiye’yi çok iyi analiz ettik ve analizimizi uygularsak buradan pozitif olarak ayrılırız. Buradan iyi bir sonuç alırsak önümüzdeki maçlar için iyi bir durum olacak. Seyircilerimizden iyi bir sinerji almayı bekliyoruz. Hedefimiz 1 ya da 3 puan almak.”

‘SAHADA KENDİ KARDEŞİMİZİ BİLE TANIMAYIZ’

Bir gazetecinin Türkiye A Milli Futbol Takımı’na Arda Turan’ın geri çağrılmasıyla ilgili bir önlem alınıp alınmayacağı sorusuna ise Teknik Direktör Bunjaki, “Hayır bir önlem almadık” dedi. Türkiye ve Kosova ilişkilerini de değerlendiren Bunjaki, “İki ülke hep iyi ilişkiler içinde. Sahaya çıkınca ya 1 ya da 3 puan kim olursa olsun almak lazım. Sahada kendi kardeşimizi bile tanımayız” dedi.

Kosovalı Futbolcu Samir Ujkani de Türkiye’nin grupta kendilerine göre en zor rakip olduğunu söyledi. Ujkani, doğru taktik uygulamaları halinde puanla ülkelerine dönebileceklerini düşündüğünü ifade etti.

YORUMLAR 4
  • yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeşini tanımazsan, fark yerkende kardeşin tanımaz
    Cevapla
  • yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    maçı izle ve gör
    Cevapla
  • Bülent 7 yıl önce Şikayet Et
    daha galibiyeti yok milli takımın, kötü izlandaya ezilerek yenildi, sanki karşılarında almanya var gibi yazmışsın
    Cevapla
  • emrah 7 yıl önce Şikayet Et
    ve bunu diyen bunjaki tekrar sağlık kontrolünden geçmi
    Cevapla