Emre'nin abiliği Arda'yı utandırdı!

Fatih Terim ile Arda Turan arasındaki buzları eriten Emre Belözoğlu'nun milli takımdan koparılma sürecinde Arda Turan'ın oynadığı rol oynadığı iddia edilmişti.

Emre'nin abiliği Arda'yı utandırdı!
Emre'nin abiliği Arda'yı utandırdı!
GİRİŞ 08.11.2016 11:16 GÜNCELLEME 09.11.2016 07:23
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Mehmet Can Belören / Haber7

Arda Turan'ın milli takıma dönmesinde büyük rol oynayan Emre Belözoğlu'nun yine Arda Turan tarafından milli takımda istenmediği günlerce konuşuldu.

Daha önce gündeme gelen iddialara göre; Arda Turan, Emre Belözoğlu'nun olduğu takımda kaptanlık yapamadığını ve Emre'nin kadroda olmasını istemediğini yakın çevresiyle paylaştı.

Selçuk İnan ile arası açılmıştı

Bu durumu izinsiz olarak Emre'ye ileten Selçuk İnan ile Arda'nın arası o dönem bozuldu ve ikilinin arasındaki gerginlik medyaya yansıdı. Selçuk İnan’ın eski kaptanı Emre Belözoğlu’na, “Arda seni istemiyor. Sen olursan sözünü takıma geçiremeyeceğini düşünüyor” dediği iddia edildi.

Arda'nın istemediği Emre, Arda için devrede

Emre Belözoğlu ile Arda Turan arasında yaşanan kırgınlık fazla uzun sürmezken Emre Belözoğlu'nun Fatih Terim tarafından bir daha kadroya alınmaması konunun kapanmasına yol açtı. Emre Belözoğlu bu kez kendini takımda istemeyen Arda Turan'ın milli takıma dönmesi için devreye girdi. Fatih Terim'i arayarak telefonu Arda Turan'a veren Emre, ikilinin barışmasına ve yıldız futbolcunun yeniden milli takıma dönmesine vesile oldu.

YORUMLAR 20
  • muhammet 7 yıl önce Şikayet Et
    kazım karabekir ne güzel yazmışsın vallahi çok beğendim
    Cevapla
  • kazım karabekir 7 yıl önce Şikayet Et
    Önce futbolunuzu oynayın bırakın bu entrikaları.. Sanmarino gibi futbol oynuyorsunuz Brezilya'lılar gibi davranıyorsunuz...
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    tam yerli dizi..
    Cevapla
  • İsa 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda'nın takımda olması iyi oynamasıdır Emre böyle bir şey yaptıysa tebrik ederim.
    Cevapla
  • hmz 7 yıl önce Şikayet Et
    Takım takım değil dedikodu yuvası mübarek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle