Emre Belözoğlu kendini yaktı!

36 yaşındaki Emre Belözoğlu bir kez daha Milli Takım forması giymeye çok yaklaştı ancak Selçuk İnan'ın geri dönmesiyle bu durum gerçekleşmedi.

Emre Belözoğlu kendini yaktı!
Emre Belözoğlu kendini yaktı!
GİRİŞ 07.11.2016 15:10 GÜNCELLEME 07.11.2016 17:02
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Başakşehir'deki performansıyla dikkatleri yeniden üzerine çeken Emre Belözoğlu'nun Milli Takım kadrosundan son anda çıkarıldığı ortaya çıktı.

Arda Turan, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan üçlüsünün çağrılmaması üzerine kadroyu şekillendiren Fatih Terim, orta saha tercihleri arasında Emre Belözoğlu'na da yer verdi. Ancak sürpriz bir şekilde buzların erimesinin ardından Selçuk İnan, Arda ve Burak kadroya dahil oldu.

Selçuk dönünce Emre'den vazgeçildi!

Selçuk İnan'ın Milli Takım'a dönmesinin ardından Fatih Terim'in bu bölgede daha fazla isme gerek duymadığı ve Emre Belözoğlu'nu Milli Takım kadrosuna dahil etmekten vazgeçtiği öğrenildi.

Emre kendini yaktı

Spor yazarı Rıdvan Dilmen, Emre Belözoğlu'nun Arda ile birlikteyken Terim'i aradığını ve ikiliyi konuşturarak aradaki buzları erittiğini söylemişti.

Arda Turan ile Fatih Terim'in barışmasını sağlayan Emre Belözoğlu, bir anlamda kendisine açılan Milli Takım kapılarının da kapanmasına neden oldu.

YORUMLAR 11
  • emrah 7 yıl önce Şikayet Et
    selçuk ne zaman yüz güldürmüş artık başkalarınada şans verilmesi lazım emre selçuktan bin kat daha verimli olurdu ama fetih terim her zamanki gibi yine adamına göre davranmaya devam ediyor
    Cevapla
  • zeynep 7 yıl önce Şikayet Et
    emre futbol olarak iyi hala yaşına göre diğer gençlere taş çıkartır ah bide savaşçı ruhu çirkefliğe dönüşmese on numara bu çocuğu bu hale aziz yıldırım getirdi sakindi haginin yanındeyken ya..
    Cevapla
  • Keskin sirke 7 yıl önce Şikayet Et
    Emre gicik hakli oldugunu duşundugu herşeye itiraz ediyor ama karakterini seviyorum
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Emreye sorulsa, sen'mi selçukmu? diye, yüzde yüz selçuk! olsun derdi. bu onun selçukdan aşağı bir futbolcu olduğu için değil, efe olduğu kadar efendi olduğu için söylerdi! emre haksızlıklara isyan ettiği için göze batmıştır, yoksa kötü olduğu için değil! emreyi seviyoruzzz!
    Cevapla
  • Kayseri 7 yıl önce Şikayet Et
    Emre istiklal marsimiza küfreden isvicrelileri sanada döven tek türk evladi bu olay baskalarina cok fena koymus olacakki emreyi sewmiyorlar küfür deyince akla gs bjk ve ts gelir
    Cevapla
  • elemançini 7 yıl önce Şikayet Et
    Kayseriyi unutmuşsun en pis küfürleri senin gibi kayseriler ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle