Milli Takım'da bomba gelişme! Gözler Arda'da!

Milli futbolcular Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'dan Milli Takım'daki kaosu bitirmek adına çok önemli bir hamle geldi.

Milli Takım'da bomba gelişme! Gözler Arda'da!
Milli Takım'da bomba gelişme! Gözler Arda'da!
GİRİŞ 27.10.2016 12:11 GÜNCELLEME 27.10.2016 15:41
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

12 Kasım'daki Kosova maçı öncesi Milli Takım'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile bir görüşme gerçekleştirerek bu ikiliyle arasındaki buzları erittiği öğrenildi.

İlk hamle Selçuk ve Burak'tan geldi

Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'dan gelen çağrılar üzerine bu isimlerle konuşmayı kabul eden Fatih Terim araya hatırı sayılır kişilerin girmesiyle Selçuk ve Burak'ı affetti. Milli Takım'da yaşanan üzücü olaylar için özür dileyen Selçuk ve Burak'ın Arda Turan adına da bir konuşma yaptığı ancak Fatih Terim'in Arda'nın NTV'deki açıklamalarından dolayı halen çok kırgın olduğu aktarıldı.

Terim, Arda'dan özür bekliyor

Fatih Terim'in Arda Turan'dan kamuoyunu aydınlatacak bir açıklama beklediği ve Avrupa Şampiyonası'nda yaşananlardan dolayı, kaptan sıfatıyla Türk halkından özür dilemesinde ısrarcı olduğu öğrenildi. Özür dileme konusunda çok katı olan Arda Turan, yakın çevresine kesinlikle böyle bir özür dilemeyeceğini ifade etti.

Selçuk ve Burak forma bekliyor ama...

Bu gelişmelerin üzerine Selçuk ve Burak'ın Terim'den Kosova maçında forma beklediği ancak tecrübeli çalıştırıcının sorunların tamamen çözülmeden böyle bir karar almayı düşünmediği öğrenildi. Kaptan Arda Turan ve Gökhan Gönül'ün de içinde bulunduğu grubu birbirinden ayırmayan Terim'in yapılan yanlışın toplu halde giderilmesini istediği gelen haberler arasında.

YORUMLAR 41
  • Fırtına 61 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim'den de bu bahsi geçen oyunculardan da bıktık. uzak dursunlar milli takımdan. Milli takım kaos üretme merkezi değldir. Diğer taraftan milli takım için emek veren, alın terini döken oyunculara haksızlık yapılmıyor mu bu yaşananlar nedeniyle? Burak, Selçuk, arda ya da diğerleri... Bu oyuncuları istediğin zaman milli takıma alacak bir hoca aynı zamanda şimdiki oyuncularında hakkını yiyor demektir. Bahse konu oyuncular gelince Cenk yedek mi kalacak? Ya da orta sahada Selçuk'un yerinde oynayan oyuncuyu mu keseceksin? Yazıktır, günahtır... Terim istifa etsin, hepimiz kurtulalım, bu kaotik kaprisli ortamdan!
    Cevapla
  • müslüm ereli 7 yıl önce Şikayet Et
    Benim bildiğim "tecrübeli teknik direktör" kaos üretmez ! takımdaki birlik beraberliği dayanışmayı pekiştirir..Terimde bu potansiyel yok varsada yoksada egosu ! Barca gibi takımda oynayan futbolcuyu ve diğer değerli as oyuncularımızı oynatmayıp 2 maçta mahalle takımı gibi oynayıp 1 puan aldıran Terim aslında en büyük özürü senin dilemen gerekmiyormu???
    Cevapla
  • hknslh 7 yıl önce Şikayet Et
    mecbur kaldım demiyor da :) böyle olayalr terimi bitiriyor bir an önce eski kimliğine dönmeli yada bırakmalı mili takımı...
    Cevapla
  • Bir Dost 7 yıl önce Şikayet Et
    "Hedef 2018" di ama "Hayal 2018" oldu. Terim bırakmalı. Bırakmazsa kovulmalı ki 2020 den uzak kalmayalım.
    Cevapla
  • Yörük GURD 7 yıl önce Şikayet Et
    altınadam, duygularıın tercümanı ,olayın özetini ve sonunu yazmışsın gardaş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle