Fatih Terim'den Arda Turan kararı!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Arda Turan'la ilgili açıklama yapma kararı aldığı öğrenildi.

Fatih Terim'den Arda Turan kararı!
Fatih Terim'den Arda Turan kararı!
GİRİŞ 14.10.2016 10:34 GÜNCELLEME 14.10.2016 10:35
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in önümüzdeki hafta Arda Turan'la ilgili açıklama yapacağını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Arda Turan'ın A Milli Takım'a alınmaması nedeniyle ağır eleştirilere uğrayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, önümüzdeki günlerde açıklamalarda bulunacağını duyurdu.

Demirören, A Spor'a verdiği röportajda, "Hocamız önümüzdeki hafta sorduğunuz bu soruların teknik cevabını verecektir" ifadelerini kullandı ve Terim'in canlı yayına çıkacağını belirtti.

YORUMLAR 21
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Milli Takımını Dünya takımları soralamasına sokan Şenol Güneş in gönderildiği, Ersun Yanal ve Abdullah Avcı ya top tüfek saldırıldığı gerçeği varken Milli Takımı reziller sıralamasına sokan bu vatandaşa servet akıtanlara, hakları olmadığı halde katlananlara yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Açıklama istemiyoruz, takımda bir tek Arda mı hata yapıyor? Hanginiz aldığınız maaşların ya da primlerin hakkını verdiniz? Kaprislerinizle milli takımı yönetmeyi bırakın. Formda olan bir oyuncunun milli takıma ne sebeple olursa olsun alınmaması saçmalık.
    Cevapla
  • KAYSERİLİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda Milli Takımın kaptanıdır. Fatih Terim sabırları zorluyor. Milli Takım adı üstünde Türk Milletinindir Fatih Terimin takımı değildir.
    Cevapla
  • Kenan ÖZ 7 yıl önce Şikayet Et
    ya ne açıklaması hepsi aynı tezgahın insanları federasyon başkanı dahil hepsi gitmeli ve federasyon law edilmelidir. niye mi? ülkedeki futbol seviyesi ve başarısı yeterli sebep bence!!!çocuklarımızı göndereceğimiz doğru dürüst bir spor kompleksi yok memlekette. nasıl bir proje veya gelecek ile ilgili planları varki bilen varmı Allah aşkına. hep hikaye takımı yenileyeceğiz alt yapılara önem vereceğiz fasa fiso
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    hoca avrupa da bayağı bir reklamını yaptı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle