Arda Turan: Fatih Terim benim için bitti!

Arda’nın idmanda tartışma yaşadığı Terim’e tişörtünü fırlattığı, ardından da antrenör Bülent Bayraktar’a “Benim için Fatih Terim bitti” ifadesini kullandığı ortaya çıktı.

Arda Turan: Fatih Terim benim için bitti!
Arda Turan: Fatih Terim benim için bitti!
GİRİŞ 12.10.2016 09:34 GÜNCELLEME 12.10.2016 09:34
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Fatih Terim ile Arda Turan arasında yaşanan gerginlik gündemdeki sıcaklığını koruyor. Taraflı-tarafsız herkes bu konuyu tartışırken yaşananlarla ilgili her gün yeni gelişmeler ortaya çıkıyor.

Fatih Terim ile Arda Turan arasındaki tartışmaların EURO 2016 öncesine kadar uzandığı belirtildi. Antalya kampında EURO 2016'ya hazırlanan A Milli Takımımız'ın bir antrenmanında Arda Turan, Fatih Terim'le taktik yüzünden yeni bir tartışma daha yaşadı. Terim'le girdiği sert diyalog sonrasında öfkelenen milli futbolcumuz bir anda tişörtünü çıkararak hocasının arkasına doğru fırlattı. Buna rağmen siniri bir türlü geçmeyen Arda Turan bununla da yetinmeyerek idman sahasını terk etti. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise oyuncusunun yaptığı bu tepkiye hiç aldırmayarak antrenmana devam etti.

BÜLENT BAYRAKTAR'IN TEKLİFİNE OLUMSUZ YANIT VERDİ

Fatih Terim'in yardımcılarından biri olan Bülent Bayraktar, Arda Turan'ı sakinleştirmek ve ona moral vermek için bu olayın ardından milli futbolcu ile yürüyüş yaptı. Bayraktar bu yürüyüş sırasında elini Arda Turan'ın omuzuna atarak, "Merak etme ben sizi barıştıracağım. Senden sakin olmanı istiyorum" dedi. Bülent Bayraktar'ın bu sözleri karşısında Arda Turan yardımcı hocaya, "Benim için Fatih Terim bitti. Bu saatten sonra onunla barışmam mümkün değil" cevabını verdi. Böylece hocasına karşı sert bir tavır aldı.

TERİM VARSA ARDA TURAN ARTIK YOK

Arda Turan ile Fatih Terim arasında soğuk rüzgarlar eserken futbol kamuoyu ve TFF yetkilileri arasında sürekli bu konu konuşuluyor. Kulislerdeki yaygın görüşe göre Fatih Terim Türkiye Futbol Direktörü olarak göreve devam ederse Arda Turan A Milli Takım'da yer almayacak. Ancak yapılan kulislere göre Fatih Terim görevinden ayrılırsa Arda Turan'a A Milli Takım kapısı sonuna kadar açılacak. Futbol kamuoyu Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Arda arasındaki krizin sonucunu merakla bekliyor.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 49
  • Cemal genc 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda adam gibi adamdır senin gibi öteki futbolculArda terime karşı bu duruşu göster sin artık terimden ne köy olur ne de kasaba ancak cebini doldurmakta başka.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence ikisindede suc var terim birakmali hayati boyunca milli takimla gs arasinda gidip geliyor bedavadan para kazaniyor. Arda ise isini yapmali herseye ziplamamali biz onu seviyoruz evet efendiligi ile ve bu zamana kadar sadece topunu oynardi asiri medyatik olma egilimi var su siralar.
    Cevapla
  • osman aga 7 yıl önce Şikayet Et
    Başka bir teknik direktör olsa ıkı maç yenilse tefe koyarlardı adamı. Ama ne hikmetse kaç yıldır imPARAtor beyimiz sefa sürmeye devam ediyor. Bu imPARAtor yuzunden milli maç izleyemiyoz.
    Cevapla
  • Bülent 7 yıl önce Şikayet Et
    Sorun pirimde değil tartışma değil kafalar değişmeli köy takımı izlandaya yeniliyorsan milyon eurolara imza atanlar düşünmeli niye hep hep gerilerde kalıyoruz bu dev turnuvalara niye katılamıyoruz
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    futbolcu futbolculuğunu bilecek, terime hak veriyorum.
    Cevapla
  • asd 7 yıl önce Şikayet Et
    1-2 tıkırtı dan bisi olmaz, Arda haklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle