Milli Takım'da bir kavga daha!

Arda Turan'ı A Milli Takım'a almayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hakkındaki spekülasyonlara her geçen bir yenisi ekleniyor.

Milli Takım'da bir kavga daha!
Milli Takım'da bir kavga daha!
GİRİŞ 11.10.2016 12:38 GÜNCELLEME 11.10.2016 12:38
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'da Fatih Terim ile başta Arda Turan olmak üzere bazı futbolcular arasında yaşanan kriz halkası için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. 

Milli Takım'ın Ukrayna ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı maçın devre arasında Hakan Balta ile Terim'in tartışma yaşadığı ileri sürüldü.

İlk yarıda kötü bir performans ortaya koyan sarı kırmızılı futbolcuya, Terim'in uyarılarda bulunduğu, Hakan'ın da kendisine yanıt vermesi nedeniyle ikili arasında soğuk rüzgarlar estiği kaydedildi.

Devre arasında oyundan alınan Balta, maçın ertesi günü de sakatlığı gerekçesiyle kadrodan çıkartılmış ve şiddetli ağrıları nedeniyle İstanbul'a dönmüştü.

Yapılan açıklamada yıldız oyuncunun sakatlığının sağ uyluk bölgesinde olduğu belirtilmişti. Dün MR'ı çekilen Hakan'ın sakatlığının iyiye gittiği ve Gençlerbirliği maçında oynayacağı öğrenildi.

YORUMLAR 31
  • Sahilinefendisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Neyin kavgası bu,kimin kavgası.ne başarı sağladınız Türk milletine.ne yaptınız neyinizi gördük.parayı paylaşamıyorsunuz dimi;birinize eksik para verilse acaba milli takım için oynar mısınız veya teknik direktör olur musunuz?soruyorum sizlere...
    Cevapla
  • Hüseyin Dayi 7 yıl önce Şikayet Et
    Böylede gündemde kaliniyor futbolcularla ailece kavgaya giris üstüne birde milyonlar kazan tam fatih terimlik negüzel,gönderin gitsin bari milli takim kurtulsun,birde giderken birkac milyon tazminat verin is yapmis gibi ohh negüzel.
    Cevapla
  • Haci 7 yıl önce Şikayet Et
    Turk millitakimi şu çeteye kurtulamadi
    Cevapla
  • Yeni proje 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet fetö temizligi yaparken fatih hocada milli takimda gs temizligi yapiyor. Unutmasin kendiside oradan gelme. Birgün onuda birileri milli takiminsan temizleyecek. Sorun ardanin burakin selcugun oynamamasi degil, herkesin övdügü yere göe sıgdıramadı emre mor kaç gol atmis simdiye kadar? Hele agresif tavri hiç iyi değil. Zamaninda nuri şahin yaşca ondan daha küçüktü ve daha disziplinliydi.
    Cevapla
  • hamza 7 yıl önce Şikayet Et
    gs temizliğimi ? yahu yasin gs de ilk 11 de sahaya çıkabiliyor mu? Milli takımda adam ilk 11 oynadı
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    neresinden tutsak ki! terimin kim olduğu ne olduğu ortada. şimdi hiçbir gs li çıkıpta adama laf söylemesin.adam büyük gs li. kendi takımında kadroya giremeyen, takımı sezonu 12. bitiren yılda bile milli takımın ilk 11 nin 7 sini gs topçular ile doldurmuş büyük gs sever biri. şimdi hiç bir gsli adamın gsli ligini yargılamasın.gs milyonlarca dolar kazandırmış,en vasıfsız gs li topçuları bile milli takımda oynatıp fiyatlarını yükseltmiş bir adam. terim yatacak yerin yok .millli takımdan soguttun milleti. bir dönem sadece gs liler takip ederdi milli takımı.şimdi onlarda vazgecti. vatanseverlik kültürünüzün 3,5 milyon dolardan açılan fransız sevicileri sizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle