Soyunma odasındaki konuşmalar ortaya çıktı!

Milli Takım'ın İzlanda yenilgisi sonrası soyunma odasındaki konuşmalar ortaya çıktı.

Soyunma odasındaki konuşmalar ortaya çıktı!
Soyunma odasındaki konuşmalar ortaya çıktı!
GİRİŞ 11.10.2016 10:46 GÜNCELLEME 11.10.2016 10:55
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Milli Takımımız'ın 2018 Dünya Kupası elemelerindeki üçüncü maçında İzlanda'ya 2-0 yenilerek gruptan çıkma şansını azaltması tüm Türkiye'de büyük üzüntüye neden oldu.

Bu üzüntünün çok daha fazlası ise maçtan sonra soyunma odasında yaşanıyordu. Odada 'çıt' çıkmıyor, banklarda oturan futbolcular sabit gözlerle yere bakıyordu. Terim ise deyim yerindeyse burnundan soluyor ama yine de kimseye bir şey demiyordu.

MEHMET TOPAL: "DÜNYA KUPASI'NA GİDECEĞİZ"

Bu kahreden sessizlik bir süre sonra Mehmet Topal'ın sözleriyle son buldu. Kaptan başını kaldırıp Terim'e baktı ve şunları söyledi:

"Hocam daha hiçbir şey bitmedi. Bize inanın. Kalan maçlarda canımızı, kanımızı ortaya koyacağız ve Dünya Kupası'na gideceğiz"

HAKAN ÇALHANOĞLU: "ŞEREF SÖZÜ VERİYORUM"

Ardından Hakan Çalhanoğlu konuşmaya başladı. O da "Evet hocam. Bu takım Rusya'ya gidecek. Kendi adıma şeref sözü veriyorum" dedi. Ortamın havası bir anda değişti. Volkan Şen, Volkan Babacan ve Cenk Tosun da benzer ifadeler kullandı.

FATİH TERİM'DEN FUTBOLCULARA CEVAP

Fatih Terim'in kızgınlığı geçmişti. Önce futbolcularına tek tek baktı, sonra da babacan bir ses tonuyla "Ben size inanıyorum çocuklar. Hep inandım. Size Türkiye de inanıyor. Evet, bizim kim olduğumuzu dünya görecek" diye konuştu.

YORUMLAR 12
  • Bitmeyen Umut 7 yıl önce Şikayet Et
    Çizgi filim var ya bir tane süper golcüler diye, onda oluyor bu, belki gerçek hayatta da olur, niye eğleniyorsunuz durun bakalım
    Cevapla
  • :)) 7 yıl önce Şikayet Et
    Okur okumaz güldüm ya önce bir maçları izleyen tekrardan sonra sözünüzü gözden geçirin
    Cevapla
  • hakkı hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyunla ilk 4 e girmek bence başarı.
    Cevapla
  • recep 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle isteksiz bir futbol olmaz!!! aslında bu futbolcular türkiye milli takım icin bedava oynamasi gerek!!! 4 sene kaybettik daha bir takım yapamadı!! Arda Hakan Yunus Emre Cenk gibi oyuncular süper forvet oyuncuları!
    Cevapla
  • tayfun 7 yıl önce Şikayet Et
    Ego lar maç yapsaydik kesin dünya kupasını alirdik. imPARAtor sayesinde insanlar milli takımdan soğudu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle